(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Ортопедичний матрац Sleep&Fly Organic Epsilon [58188]

Код товару: 58188
Технічні характеристики:
Жорсткість матраца
середня жорсткість
Ефект
Ні
Висота матраца
22
Країна виробник
Україна
Бренд
Sleep&Fly
3 733 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Склад:

- чохол Bio cotton
- Carbon foam
- Eco felt
- пружинний блок IQ Spring 
- Eco felt
- Carbon foam
- чохол Bio cotton

Жорсткість: середній
Висота: 22 см
Максимальне навантаження: до 150 кг на одне спальне місце
Гарантія: 18 місяців


Актуальність придбання матраца Sleep and Fly Organic Epsilon 

Третю частину свого життя людина спить. Тому комфортний відпочинок вночі повинен забезпечувати зручний матрац. В даний час найкращим варіантом є ортопедичні матраци. Вони забезпечують рівномірне навантаження на організм під час сну, приймаючи форму людини. Одним з кращих серед ортопедичних виробів є матрац Сліп енд флай Органік Епсілон.

Переваги матраца Sleep and Fly Organic Epsilon 
iq spring sleep and fly огдапісОсновная складовою виробу-Незалежний пружинний блок:

- »розумна пружина " IQ Spring. Її конструктивні особливості такі, що виріб виготовлений з цих пружин підходить практично всім людям, що робить застосування його універсальним;
- одночасно має кілька рівнів жорсткості, а тому має можливість найкращим чином підтримувати хребет, дуже ефективно розподіляючи ступінь навантаження на все тіло сплячої людини;
- великий термін експлуатації даного виробу;


При виготовленні матраца Sleep and Fly Organic Epsilon застосовані високотехнологічні матеріали:


Sleep Fly Organic Epsilon - carbon foam1. М'який підстилковий шар на пружини Carbon Foam. Це новітній, революційний за технологією матеріал, що представляє пористу піну. Вона унікальна тим, що нейтралізує запахи, а тому людина вночі не буде страждати безсонням, дратуючись від запаху поту. Але головна перевага такої піни-це те, що вона володіє можливістю нейтралізувати вплив електромагнітного випромінювання на людину. Тому, якщо в спальні є комп'ютери, ноутбуки, телевізор, смартфон, то від згубного випромінювання цих приладів захистить матрац Sleep and Fly Organic Epsilon. Крім того, цей унікальний матеріал має функцію водовідведення і відмінно регулює повітрообмін, є хорошим сорбентом. І нарешті, цей матеріал, що входить в матрац Sleep & Fly Organic Epsilon володіє відмінними бактерицидними властивостями. А це означає, що всілякі постільні інсекты тепер не страшні.


Eco Felt - Sleep Fly Organic Epsilon2. Екологічний безпечний матеріал Eco Felt. Він являє собою сукупність бавовняних і лляних тканин і служить для відділення пружинних блоків від м'яких настилів матраца Sleep & FlyOrganic Epsilon. Його важливою характеристикою, що робить даний виріб значно більш вигідним в порівнянні з аналогами - це значна ступінь зносостійкості. 

 

Bio Cotton Sleep and fly Organic Epsilon3.Чохол виготовлений з високоякісних натуральних тканин Bio Cotton з системою Climate Control, що дозволяє регулювати температуру тіла людини. А значить, під час він сну не буде страждати від перегріву і рясного потіння. Ці матеріали приємні навпомацки. Це є додатковим заспокійливим фактором для сну.

 

Позитивні характеристики матраца Sleep and Fly Organic Epsilon є часто визначальними при виборі виробу для спальні. Якісний матрац створює комфортні умови для повноцінного спокійного глибокого сну. Поспішайте купити матрац Sleep and Fly Organic Epsilon в Києві і по всій Україні з доставкою за найвигіднішою ціною. 

Колекція Sleep&Fly Organic - це 5 моделей ортопедичних матраців, створених з екологічно чистих і абсолютно нешкідливих для людини і навколишнього середовища матеріалів. Всі матраци колекції Organic гіпоалергенні, абсолютно безпечні при тривалому застосуванні, крім того, процес виготовлення ортопедичних матраців проходить без нанесення шкоди навколишньому середовищу. Вибираючи продукцію Organic, ви підтримуєте екологічно чисте виробництво. Нові вимоги до технологічних процесів зменшують забруднення навколишнього середовища і підвищують якість матраців. Ми піклуємося не тільки про ваше здоров'я, але і про майбутнє нашої планети.

Таблица размеров:
Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: