(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Ортопедичний матрац Sleep&Fly Organic Gamma [58218]

Код товару: 58218
Технічні характеристики:
Жорсткість матраца
середня жорсткість
Ефект
Ні
Висота матраца
23
Для людей вагою до
150
Країна виробник
Україна
Бренд
Sleep&Fly
4 576 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Склад:

- чохол Bio cotton
- Carbon foam 3D Design
- пружинний блок IQ Spring 
- Carbon foam 3D Design
- чохол Bio cotton

Жорсткість: середня жорсткість
Висота: 23 см
Максимальне навантаження: до 150 кг на одне спальне місце
Гарантія: 18 місяців

Інноваційна пружина IQ Spring - це "розумна пружина", яка діє гнучко і ефективно, підлаштовуючись під зміни навантаження, забезпечуючи початкову м'якість і подальшу за нею оптимальну підтримку. Всі переваги пружини IQ spring досягаються завдяки спеціально розробленій формі: пружина має широку основу і» вузьку талію", яка дозволяє здійснювати більш функціональну підтримку хребта. Таким чином, в одній пружині сконцентровано відразу кілька рівнів жорсткості, а значить універсальний комфорт практично для будь-якої людини. Три основні переваги пружини: Необмежена вага, максимальний термін експлуатації і абсолютний комфорт.

Інноваційна піна Carbon foam - це високоеластичний матеріал, який, завдяки своїй пористій структурі активно дихає і відводить вологу. Піна Carbon Foam створена для найкращої ортопедичної підтримки вашого хребта і при цьому вона є екологічно чистою, так як не виділяє ніяких шкідливих речовин. Глобулярний вуглець в активній формі, що входить до складу піни забезпечує захист від електромагнітного випромінювання, а також нейтралізує неприємні запахи і сприятливо оздоровчий вплив на людину. Поєднавши ізотопи цього натурального компонента з високоеластичною і пружною піною, ми отримали суперматеріал, що володіє сорбційними, каталітичними і бактерицидними властивостями.

Чохол Bio cotton-завдяки особливій структурі волокон матеріалу Bio cotton, чохол матраца забезпечує водну і повітряну регуляцію, створення оптимального мікроклімату, що особливо важливо для сну в літній час. Крім того, чохол Bio cotton володіє наступними властивостями:
добре вбирає вологу;
витримує високі навантаження;
дозволяє шкірі " дихати»;
не електризується.
Колекція Sleep&Fly Organic - це 5 моделей ортопедичних матраців, створених з екологічно чистих і абсолютно нешкідливих для людини і навколишнього середовища матеріалів. Всі матраци колекції Organic гіпоалергенні, абсолютно безпечні при тривалому застосуванні, крім того, процес виготовлення ортопедичних матраців проходить без нанесення шкоди навколишньому середовищу. Вибираючи продукцію Organic, ви підтримуєте екологічно чисте виробництво. Нові вимоги до технологічних процесів зменшують забруднення навколишнього середовища і підвищують якість матраців. Ми піклуємося не тільки про ваше здоров'я, але і про майбутнє нашої планети.

Таблица размеров:
Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: