(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Фондю

24 48
Фондю STEBA 1.1 FO
Код товару: 31350
Фондю STEBA 1.1 FO
Немає в наявності
2670 грн.
Завантаження...
Фондю Steba 11 IK S
Код товару: 31349
Фондю Steba 11 IK S
Немає в наявності
7356 грн.
Завантаження...
Фондю Clatronic 2916 FFR
Код товару: 31590
Фондю Clatronic 2916 FFR
Немає в наявності
1098 грн.
Завантаження...
Фондю Clatronic 2972 FWS
Код товару: 31591
Фондю Clatronic 2972 FWS
Немає в наявності
1998 грн.
Завантаження...
Фондю TrisaElectronics 7538
Код товару: 40521
Фондю TrisaElectronics 7538
Немає в наявності
1209 грн.
Завантаження...
Фондю TrisaElectronics 7538/01
Код товару: 40522
Фондю TrisaElectronics 7538/01
Немає в наявності
1789 грн.
Завантаження...
Фондю TrisaElectronics 7538/02
Код товару: 40523
Фондю TrisaElectronics 7538/02
Немає в наявності
1290 грн.
Завантаження...
Фондю TrisaElectronics 7548.7512
Код товару: 40528
Фондю TrisaElectronics 7548.7512
Немає в наявності
2122 грн.
Завантаження...
Фондю TrisaElectronics 7566.4200
Код товару: 40540
Фондю TrisaElectronics 7566.4200
Немає в наявності
2015 грн.
Завантаження...
Фондю Tristar 1604 СF
Код товару: 66621
Фондю Tristar 1604 СF
Немає в наявності
933 грн.
Завантаження...
Фондю TrisaElectronics 7578.7500
Код товару: 67113
Фондю TrisaElectronics 7578.7500
Немає в наявності
1200 грн.
Завантаження...
Отзывы клиентов
Нет отзывов о категории

Всі тонкощі вибору фондюшниці

Вишукане блюдо фондю, яке сьогодні подають в кращих ресторанах, з'явилося в Швейцарії, де пастухам нічого було їсти. На пасовищах, далеко від будинків, провіант почав псуватися, і тоді комусь в голову прийшла ідея-налити в казанок вино і розтопити в ньому сир. З того часу багато чого в приготуванні страви змінилося, з'явилися м'ясні і шоколадні варіації, але суть залишилася колишньою – люди збираються навколо посудини, підвішеного над пальником, вмочують в розплавлений сир ласі шматочки і спілкуються.

Щоб влаштувати таку трапезу, потрібно правильно вибрати посуд. Перш за все, варто звертати увагу на матеріал чаші, яка може бути керамічної, металевої, сталевої або чавунної. Все залежить від того, які страви ви будете готувати. Наприклад, керамічна чаша відмінно підходить для шоколадного фондю, а сирні, м'ясні та рибні варіанти вимагають вироби зі сталі або чавуну. Такий посуд є універсальним, оскільки в ньому можна готувати різні варіації фондю та інші частування.

Судини зі сталі відрізняються невеликою вагою і привабливим дизайном, а ось чавунні чаші виглядають грубувато, зате відмінно зберігають тепло.

Дуже актуальна порада-вибирайте ємності з антипригарним покриттям, щоб сир не пристав до стінок.

Кращі з кращих

На сьогоднішній день відомо кілька світових брендів, які виробляють фондюшниці: Tristar,TrisaElectronics, Steba, Clatronic. Продукція Tristar ідеально підходить для шоколадних частувань, виготовляється з термоізольованого пластику, поставляється з силіконовими формами для цукерок і шоколаду.

Ексклюзивним дизайном відрізняються вироби торгової марки зі Швейцарії TrisaElectronics. Моделі виготовляються з нержавіючої сталі, відрізняються подвійними стінками, практичними ручками, а також можливістю використання на звичайній плиті.

Моделі виробництва STEBA виробляються з міцного чавуну, оснащуються кільцем з нержавіючої сталі, поставляються з виделками, маркованими різними кольорами.

Відомий бренд Clatronic випускає фондюшниці, що поєднують можливості фритюрниці. До особливостей продукції варто віднести фільтр проти запахів, захист від переливу, регульований термостат, термоізольований корпус, зручний дисплей. Для зручності приготування фритюру в кришці передбачено оглядове віконце.

Фільтр
підбір за параметрами