(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Хліборізка

24 48
Хлеборезка Clatronic AS 2958 blue
Код товару: 31607
Хлеборезка Clatronic AS 2958 blue
Немає в наявності
1420 грн.
Завантаження...
Хлеборезка Clatronic AS 2958 white
Код товару: 31608
Хлеборезка Clatronic AS 2958 white
Немає в наявності
2559 грн.
Завантаження...
Хлеборезка Clatronic MA 2964 silver
Код товару: 31609
Хлеборезка Clatronic MA 2964 silver
Немає в наявності
2625 грн.
Завантаження...
Хлеборезка Clatronic MA 3454
Код товару: 31610
Хлеборезка Clatronic MA 3454
Немає в наявності
2106 грн.
Завантаження...
Отзывы клиентов
Нет отзывов о категории

Ідеальний бутерброд за кілька хвилин

Хліборізка, або як її називають по-іншому, слайсер, застосовується для ідеально рівного і точного нарізування хліба. За допомогою цієї машини ви зможете нарізати будь-який вид хліба, навіть дуже свіжого, без роздавлювання і величезної кількості крихт.

Переваги хліборізки очевидні-це не тільки економія Вашого часу, але і скорочення кількості відходів хліба. Згадайте, скільки крихт виходить при порізці свіжого батона або чорного хліба! Завдяки слайсеру всі бутерброди будуть мати ідеальний вигляд, а ви витратите вдвічі менше часу.

Не менш важливою особливістю є те, що хліборізки можна використовувати не тільки для хліба, а й інших продуктів – сиру, ковбаси, шинки. Варто відзначити, що не всі моделі слайсерів відрізняються універсальністю, тому потрібно уважно знайомитися з технічними характеристиками.

Особливості вибору

Щоб вибрати слайсер, який підходить для ваших потреб ідеально, потрібно знати, що вони класифікуються на кілька типів – з дисковим ножем, вертикальні, з серповидним ножем і рамної системою. Рамна система є найпростішою, складається з ножа, закріпленого на рамі, частини якої рухаються в протилежних напрямках. За рахунок цієї особливості хліб можна нарізати на кілька шматочків. Для зміни товщини скибочки потрібно замінити раму.

Слайсери з серповидними ножами одночасно нарізають шматочки і підштовхують хліб для подальшої нарізки. Цей різновид відрізняється невисокою продуктивністю, зате в ній можна регулювати товщину скибочок.

Пристрої для порізки хліба вертикального типу легко нарізають Французькі батони скибочками шириною 5 сантиметрів, відрізняються підвищеною продуктивністю. Ці машини для нарізки хліба є найбільш затребуваними.

Машини дискового типу дозволяють нарізати хліб ідеально рівними шматочками, завдяки особливостям конструкції.

Вибрати хліборізку можна за типом управління, яке може бути ручним, напівавтоматичним або автоматичним.

У машинах ручного типу завантаження, установка товщини шматочків і процес порізки виконуються вручну. Регулювати товщину можна за рахунок притискного пристрою і штовхача.

Пристрої напівавтоматичного типу вимагають ручної подачі хліба, а всі інші процеси автоматизовані. Найпривабливішими є автоматичні слайсери, оскільки в них і завантаження, і всі інші процеси порізки скибочок здійснюються автоматично.

Фільтр
підбір за параметрами