(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Жіночі ортопедичні босоніжки VESUVIO BLUE 8800 Mubb [89478]

Код товару: 89478
Технічні характеристики:
Виробник
Mubb (Сербия)
1 790 грн.
1 013 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Ортопедичні жіночі босоніжки 8800 Mubb (Сербія) - ідеальне взуття для літа: повітропроникні, легкі, зі шкіряною антибактеріальною устілкою, яка приймає форму стопи.
 
Призначення
Ортопедичні босоніжки мають унікальну конструкцію: завдяки еластичним вставкам і м'якій шкіряній устілці на гелевій основі, взуття підлаштовується під індивідуальну форму стопи, при цьому фіксує ногу в анатомічно правильно і безпечному положенні. Дана модель підійде жінкам, у яких є такі проблеми як плоскостопість, п'яткова шпора, зміщення пальців, випирає кісточка, варикоз, набряклість. Так само ортопеди рекомендують носити спеціальне взуття людям з надмірною масою тіла, під час вагітності, при різних проблемах зі спиною і жінкам, які багато часу проводять на ногах.
 
Унікальність моделі 8800 Mubb 
Анатомічна підошва. Поглиблене ложе стопи сприяє анатомічно вірному положенню ноги у взутті. Так область п'яти зафіксована в правильному положенні, не зміщуються пальці, арка стопи має підтримку.
Устілка на гелевій основі. Під замшевою устілкою знаходиться гелееобразний шар, який виконує амортизуючу роль. Нога при ходьбі как-будто спирається на м'яку подушку. Так крадуть неприємні відчуття в стопах, якщо є такі проблеми як тріщини п'ят, натоптиші, мозолі, болі в суглобах і зв'язках ноги. Крім цього, пружна устілка гасить ударну хвилю і правильно розподіляє навантаження по всій поверхні стопи.
Протиковзка підошва. Досить товста підошва у вигляді танкетки робить ходьбу по нерівній дорозі, камінчиках більш комфортною. Підошва має рельєфний малюнок, який попереджає ковзання ноги по кахлю, ламінату та іншої глянцевої поверхні. Це додатковий фактор безпеки.
Вставки з Еластика. Верх взуття має розтягуються елементи на основі натурального каучуку. Широкі гумки забезпечують щільний обхват стопи, при цьому не викликають здавлює ефект. Босоніжки відмінно прилягають до ноги. Завдяки високій еластичності вставок, колодка взуття підлаштовується під анатомічний вигин стопи.
 
Відмінні риси ортопедичних босоніжок 8800 Mubb 
* Шкіряні зсередини і зверху - устілка, внутрішні і верхні деталі босоніжок виконані з високоякісної зносостійкої замші.
* Антибактеріальне просочення устілки-безпечна для шкіри людини обробка повністю нейтралізує патогенну мікрофлору, завдяки цьому взуття не утримує запах поту
* Клеєпрошивний метод складання-верхні деталі прошиті надійною строчкою, що значно збільшує термін експлуатації якісного взуття
* Товста підошва з поліуретану-високоякісний матеріал, який не стирається і не лопається, при цьому має пружне властивість, що надає амортизуючий ефект при ходьбі
* Зручні і практичні - нога в таких босоніжках просто відпочиває, не відчуваючи здавленості в проблемних місцях. Взуття носиться довго, при цьому не втрачає свій вигляд.

Виробник Mubb (Сербія)
Вид взуття Босоніжки
Сезон Літня
Категорія жіноче ортопедичне взуття
Стиль взуття повсякденний
Колір Синій
Розмір 36, 37, 38, 39, 40, 41
Матеріал верху Велюр
Матеріал підкладки шкіра
Матеріал підошви Поліуретан

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: