(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Стетоскоп Littmann Classic III черная серия арт.5803 [90086]

Код товару: 90086
Технічні характеристики:
Тонометр, тип
Стетоскоп
Виробник
Littmann
Гарантія, років
5
Країна виробник
США
Остання ціна на 05.02.2024
6 500 грн.
Нові моделі
Littmann
Немає в наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки Littmann

5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Стетоскоп Littmann Classic III NEW, Black, арт. 5803, є класичним стандартом в аускультації і застосовується при терапевтичному обстеження і під час діагностики в кардіології, терапії, пульмонології. Запатентована, легко настроюється діафрагма дозволяє вислуховувати високі і низькі частоти. 
Стетоскоп Classic III NEW ідеально підходить для щоденної роботи терапевтів, пульмонологів, педіатрів, медичних сестер, студентів медичних училищ і вузів. 
Ставши класичним стандартом для медичного персоналу, стетоскоп тепер забезпечений двочастотної мембраною, що дозволяє лікарю вислуховувати високі і низькі частоти без перевертання стетоскопа. 

У комплект входить пара малих вушних наконечників і два види діафрагми для педіатричної та дорослої сторін акустичної головки. Щільні, м'які вушні наконечники анатомічно підлаштовуються під форму тіла, мають комфортну посадку і пригнічують зовнішні шуми. Легко і міцно замикаються на кінцях атермальних трубок і для безпеки вимагають значних зусиль для зняття.

Еластична трубка нового покоління зберігає свою форму і гнучкість навіть після щільного складання в кишеню. Вона забезпечує більш тривалий термін служби стетоскопа через підвищену стійкість до шкірного жиру і спирту. Трубки нового покоління не виготовляються з латексу, що вигідно для медичних працівників і їх пацієнтів, і не містять фталатних пластифікаторів, вони настільки міцні, що витримують багаторазові згинання-розгинання без шкоди для якості.

Особливості стетоскопа: 
Висока акустична здатність / стандарт в охороні здоров'я
М'які ізолюючі вушні наконечники
Одноканальна трубка
Двочастотна мембрана
Рухома діафрагма
Ободок не викликає відчуття холоду.

Характеристика:
Тип: стетоскоп класичний
Основні області застосування: терапевтичні обстеження та діагностика
Діаметр діафрагми: 4,4 см
Довжина трубки: 69 см
Колір: Black
Гарантія: 5 років

Нина, 15.09.2020

Качественный, удобный, точная шумопередача. Стетоскоп подарила моя дочка (тоже врач), за что я ей очень благодарна. Всем терапевтам, кардиологам советую именно эту торговую марку. Качество на высшем уровне. Полностью заслуживает свою цену!

Нина, 16.07.2020

Качественный, удобный, точная шумопередача. Стетоскоп подарила моя дочка (тоже врач), за что я ей очень благодарна. Всем терапевтам, кардиологам советую именно эту торговую марку. Качество на высшем уровне. Полностью заслуживает свою цену!

Анастасия, 16.07.2020

Littmann Classic III NEW – это мой второй стетоскоп за три года медицинской практики. Предыдущий был более низкой ценовой категории, да и уже довольно износился. О Littmann могу сказать только хорошее – качество передачи шумов отличное, легко выявить малейшие дефекты в сердце или легких.

Додати новий відгук
Оцініть товар: