(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Пластина Coloplast Alterna для двокомпонентного калоприймача, арт. 1779 [90739]

Код товару: 90739
Технічні характеристики:
Остання ціна на 19.04.2020
55 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Пластина Alterna для 2-х компонентного калоприймача сумісна з мішками 1693, 1683. Універсальна пластина для стомованих пацієнтів з ілео-, уро-, і колостомою, що користуються двокомпонентними калоприймачами або уроприемниками.

Діаметр фланця: 60 мм.

Клейовий шар адгезивної пластини Alterna™ (Альтерна) забезпечує надійну фіксацію калоприймача на передній черевній стінці протягом декількох діб.

Адгезивна (клейова) пластина потовщена у стоми і стоншується до країв. Більш того, пластина Alterna має ребристий край, що надає пластині додаткову гнучкість і дозволяє їй слідувати вигинів тіла.

Пластини Alterna мають вбудований фланець (кільце), на який кріпиться стомний мішок. Фланець пластини повинен відповідати фланця стомного мішка.

Пластини Alterna мають спеціальні "вушка" для кріплення пояса.

Рекомендований термін носіння-3 дні

Особливість:
Клейовий шар Alterna™ – Альтерна) - це гіпоалергенний гідроколоїдний адгезив нового покоління.
Спіралевидна структура клейового шару Alterna, що складається з чергуються адгезивних шарів, володіє надійними адгезивними і захисними властивостями.
Світлий адгезивний шар є абсорбуючим, зберігає нормальний стан шкіри і рівень рН. Темний адгезивний шар забезпечує надійне приклеювання.     
Таке поєднання адгезивів дозволяє забезпечити надійний захист шкіри від агресивного впливу кишкових виділень, а також безболісно відклеювати калоприймачі.
Клейовий шар Alterna термопластичний: під впливом природного тепла шкіри він стає пластичним і заповнює всі складки і нерівності шкіри, перешкоджаючи протіканню кишкового виділень під пластину, не стягує шкіру і не заважає рухам тіла.
Адгезивна (клейова) пластина потовщена у стоми і стоншується до країв. Пластина має ребристий край, що надає їй додаткову гнучкість і дозволяє слідувати вигинів тіла.
Зручні, надійні і герметичні калоприймачі і уроприемники Alterna виготовлені з безшумного, багатошарового, що не пропускає запах поліетилену, непомітні під одягом. М'яка неткана підкладка мішків дозволяє шкірі під мішком дихати і оберігає її від роздратування.
Двокомпонентні калоприймачі і уроприемники Alterna мають унікальне фланцеве з'єднання. Кріпильне кільце-засувка стомних мішків Alterna дозволяє надійно закріпити мішок на пластині, не надаючи при цьому тиску на передню черевну стінку.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: