(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Стетоскоп Littmann Classic III чорна серія арт.5803 [90086]

Код товару: 90086
Технічні характеристики:
Тонометр, тип
Стетоскоп
Виробник
Littmann
Гарантія, років
5
Країна виробник
США
Остання ціна на 09.12.2021
6 500 грн.
Нові моделі
Littmann
Немає в наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки Littmann

5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Стетоскоп Littmann Classic III-це новітня версія стетоскопа, яка допомагає мільйонам медичних фахівців досягти найкращого результату. Стетоскоп Classic III забезпечує високу акустичну чутливість для виняткової продуктивності, а також універсальну двосторонню головку з налаштовуваними діафрагмами. Стетоскоп Classic III використовується медичними фахівцями для ідентифікації, прослуховування і вивчення серця, легенів та інших звуків тіла для фізичної оцінки, моніторингу пацієнта і діагностики.
Двостороння головка з налаштовуваними діафрагмами з обох сторін. З великим діаметром для аускультації дорослих, а з меншим – дітей. Настроювана діафрагма проста в установці і легко замінюється. Педіатрична сторона перетворюється в традиційний відкритий дзвін шляхом заміни діафрагми на неохолоджуваний ободок.
Трубка нового покоління забезпечує більш тривалий термін служби завдяки підвищеній опірності шкірним оліям і спирту. Корпус з нержавіючої сталі оброблений в естетично приємну, гладку форму. Запатентовані вушні наконечники мають м'яку гладку поверхню, що забезпечує зручне акустичне ущільнення і комфортну посадку.
Стетоскоп Littmann Classic III забезпечує високу акустичну чутливість для виняткової продуктивності при проведенні загальної фізичної оцінки. Він оснащений двома налаштовуваними діафрагмами та оновленим дизайном, який легше чистити та обслуговувати.

Винахід компанії 3М, дозволяє медичним працівникам вислуховувати звуки високої і низької частоти, просто регулюючи тиск на головку стетоскопа. Використовуйте легке натискання, щоб почути низькочастотні звуки, натисніть ще трохи, щоб почути звуки більш високих частот. Ця функція дозволяє економити Ваш час і час пацієнта.
Відмінна передача звуку через анатомічно правильну гарнітуру, яка зручно розташовується в вушному каналі. Натяг гарнітури легко регулюється за розміром голови і ступеня комфорту, стискаючи разом або розсовуючи в сторони.
Еластична трубка нового покоління зберігає свою форму і гнучкість навіть після щільного складання в кишеню. Вона не виготовляється з латексу, що вигідно для чутливих медичних працівників та їх пацієнтів. І, щоб зіграти свою роль в захисті здоров'я людини і навколишнього середовища, трубки нового покоління не містять фталатних пластифікаторів. Настільки міцна трубка, що може бути зігнута мільйон разів.

Нина, 16.07.2020

Качественный, удобный, точная шумопередача. Стетоскоп подарила моя дочка (тоже врач), за что я ей очень благодарна. Всем терапевтам, кардиологам советую именно эту торговую марку. Качество на высшем уровне. Полностью заслуживает свою цену!

Нина, 16.04.2020

Качественный, удобный, точная шумопередача. Стетоскоп подарила моя дочка (тоже врач), за что я ей очень благодарна. Всем терапевтам, кардиологам советую именно эту торговую марку. Качество на высшем уровне. Полностью заслуживает свою цену!

Тарабех, 13.03.2020

Додати новий відгук
Оцініть товар: