(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Kedem Бальзам для ніжної шкіри в області шиї і декольте 50мл [37941]

Код товару: 37941
Технічні характеристики:
Остання ціна на 07.10.2014
990 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
Шкіра шиї і в зоні декольте тонка, досить чутлива до всіх зовнішніх впливів, так як практично не має підшкірної жирової тканини, тонус м'язів знижений, кров циркулює повільніше. Тому в першу чергу саме на шиї і в області декольте з'являються наки більш зрілого віку жінки. Шкіра тут дуже чутлива, тому і процес старіння клітин шкіри на цих ділянках починається раніше, ніж на обличчі.
Бальзам Бото Ві призначений для догляду безпосередньо за ділянками шкіри зони декольте і шиї. Його дія спрямована на вирішення проблем саме цієї частини вашого тіла. Ідеальне поєднання рослинних компонентів, що містяться в бальзамі допомагає запобігти перші наки старіння і боротися з уже існуючими віковими змінами шкіри. Бальзам максимально живить і зміцнює шкіру шиї і декольте, дуже швидко вбирається в шкіру не залишаючи жирної плівки.
Природні компоненти які входять до складу цього препарату запобігають втраті необхідної вологи, і що найважливіше, як і всі інші препарати від Herbs of Kedem, вони допомагають шкірі самій працювати в повну силу (виробляючи колаген клітинами епідермісу, еластин, гіалуронову кислоту і т.д), а не роблять це за неї. І саме з цієї причини повністю відсутній ефект звикання до використовуваного препарату. Бальзам Бото ві відновлює і лікує тканини шкіри, регулює роботу сальних залоз, підвищує захисні функції епідермісу. Покращує кровообіг і допомагає шкірі самоочищатися, одночасно омолоджуючи її. Застосування бальзаму дозволить досягти приголомшливого результату не тільки в боротьбі з першими наками старіння шкіри, але і забезпечити значне пом'якшення навіть глибоких зморшок. Шкіра стане нескінченно м'якою і ніжною, а чарівний тонкий аромат природи буде супроводжувати кожну процедуру, приносячи вам справжнє задоволення.BOTO V зробить шкіру еластичною і поверне їй молодість і свіжість.
До складу BOTO-V входять кипарис, коров'як звичайний, герань, рожеве дерево, звіробій, також серед діючих речовин є масло дерева Ши, яке має фактор захисту від сонячних променів SPF-13. Бальзам не містить воду. Тому Вам не доведеться турбуватися, якщо на вулиці 30-ти градусний мороз або 40-градусна спека. На відміну від більшості засобів, вироблених у світі, BOTO-V не містить консервантів, гормонів і барвників, багато з яких є канцерогенами і уповільнюють природну регенерацію шкіри.
Активні компоненти: олія дерева Ши, Авокадо, ароматичні та ефірні олії, екстракти та витяжки з Жожоба, Rosa Moschata, канабісу, кипарису, лаванди, Aniba Rosaedora, Verbascum Thapsus, герані, камелії, Сорегпісіа Сerifera (Сarnauba), Pistacia lentiscus. Містить ефірні масла і вилучення рослин, вирощених в Іудейській пустелі, поруч з Мертвим морем, і в Йорданській Долині.
Рекомендації до застосування: на зубочистку або сірник взяти невелику кількість препарату (розміром з рисове зернятко), ретельно розтерти пальцями. Втирати в шкіру легкими масажними рухами до повного вбирання. Відразу ж після невеликого мазка виникає відчуття легкого натягу шкіри – ефект ліфтингу. Бото Ві починає свою лікувальну дію моментально. Уникати застосування в зоні навколо очей. Рекомендується не порушувати циклічності і застосовувати щодня, принаймні, один раз в день ввечері. Якщо ви зробите процедуру днем-нічого страшного не станеться. Адже в її складі присутні рослинні речовини, що забезпечують природний захист SPF 13 від сонячних променів.
Бальзам дуже економічний у вживанні і для проведення повноцінної процедури через високу концентрацію компонентів необхідно дуже невелика кількість засобу.
Перед початком застосування перевірте чутливість на невеликій ділянці шкіри. У разі прояву індивідуальної алергічної реакції на який-небудь з компонентів препарату припиніть його використання.
Обмежень до вживання немає.
 
Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: