(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Звукова електрична щітка Waterpulse Magic Smile [89796]

Код товару: 89796
Технічні характеристики:
Бренд:
WaterPulse
Остання ціна на 20.06.2019
2 300 грн.
Нові моделі
WaterPulse
Немає в наявності
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Для досягнення яскравої і красивої посмішки дуже важливо приділяти ретельну увагу очищення порожнини рота. Компанія Waterpulse спеціалізується на розробці передових технологічних приладів по догляду за порожниною рота, презентує нову модель звукової електричної зубної щітки Magic Smile. Зубна щітка Waterpulse Magic Smile володіє високими технічними характеристиками і багатим функціоналом, що забезпечить бездоганну очистку емалі, вбереже від виникнення зубного каменю, подарує яскраву і красиву посмішку. Magic Smile стане незамінним помічником для користувачів у яких встановлені імпланти, вініри, коронки, мости. Завдання зубної щітки Waterpulse Magic Smile - це профілактика ротової порожнини від виникнення різних захворювань, а також допомога для досягнення яскравої посмішки і здорових ясен.

5 режимів
Magic Smile має п'ять режимів роботи (очищення, полірування, інтенсивне очищення, для чутливих зубів і масаж) і трьома настройками регулювання інтенсивності коливань, в цілому п'ятнадцять різних комбінацій. За допомогою даних параметрів щітки, ви зможете з легкістю налаштувати її під ваші потреби, що б не пошкодити ясна. Всі п'ять режимів на щітці оснащені функцією Power Full, для максимально якісного очищення ротової порожнини.

Функція Power Full
Повне управління потужністю щітки за допомогою даної функції дає можливість регулювати частоту коливань в три етапи:
Мінімальна-28000 тис. грн
Середня-32000 тис. грн
Максимальна-38000 тис. коливань
За допомогою даної функції користувач з легкістю зможе встановлювати бажану кількість обертів, в залежності від індивідуальної чутливості зубів і ясен.

Насадка Miracle Pro
Насадка-Miracle Pro виробляє амплітуду вібрацій 6 мм що гарантує ретельне очищення пломб, коронок і вінірів. Дана амплітуда рекомендована більшості стоматологами.

Особливості насадки:
Щетинки складаються з середньої жорсткості, найбільш популярна жорсткість, яка використовується більшою частиною дорослого населення.
Нейлонове волокно має полімерне покриття з включеними кристалами карбонату кальцію істотно підвищує відбілюючий ефект.
Багаторівневе розташування щетинок забезпечує високий результат очищення ротової порожнини.
Хвиляста форма щетинок забезпечує ретельне очищення кожної зони, міжзубних прорізів і важко доступних місць порожнини рота.
Пофарбована частина щетинок повідомить вам про необхідність зміни насадки, змінивши свій відтінок.

Функція Smart Timer
Щітка Magic Smile кожні 30 секунд буде тимчасово припинятися, що б нагадати, що в поточній області очищення завершена і потрібно переходити до наступної області. По закінченню двох хвилин очищення ротової порожнини щітка автоматично відключиться повідомивши про завершення процедури.

Функція пам'яті
Щітка запам'ятовує алгоритм, послідовність і потужність на якій вона використовувалася, і при наступному очищенні Вам не потрібно буде налаштовувати її заново.

Водонепроникний корпус
Електрична зубна щітка Waterpulse Magic Smile володіє максимальним захистом від попадання в її води IPX7. Також корпус щітки має антикорозійну і антибактеріальну структуру. Ви можете бути повністю впевненими в тому що щітка Magic Smile повністю захищена від короткочасного впливу води і попадання пилу.

30 днів безперебійної роботи
У щітці присутня індуктивна зарядка з USB-входом для швидкої і зручної зарядки від будь-якого джерела живлення. Акумулятор нового покоління дозволить зарядити щітку всього за 6 годин, якщо порівнювати схожі моделі інших виробників, то час зарядки в рази більше і коливається від 15 до 20 годин. З урахуванням цих параметрів, акумулятор буде служити набагато довше, ніж у інших виробників, так як його не потрібно буде часто і довго заряджати і отже ресурс акумулятора буде набагато довше.

Подорожуйте разом з Magic Smile
Якщо ви їдете в подорож або відрядження, ви з легкістю зможете брати з собою зубну щітку Megic Smile, так як вона комплектується зручним легким чохлом для транспортування, і він не займе багато місця. Сама щітка також не займає багато місця, її висота 19 см, а ширина 3 см.

Технічна характеристика:
Частота пульсацій регулюється в три етапи від 28000 до 38000 тис./хв. 1 етап – 28 тис./хв., 2 етап – 32 тис./хв., 3 етап – 38 тис./хв.
Комплексне очищення з п'ятьма режимами: очищення, полірування, інтенсивне очищення, для чутливих зубів і масаж.
Щітка працює від акумулятора 1100 мАг, Час повної зарядки 6 годин, заряду вистачає на 30-ть днів безперебійної роботи.

Габарити щітки
Висота – 19 см, Ширина – 3 см. Насадка: Висота – 8.8 см, Ширина – 1.5 см. чохол: Висота – 20 см, Ширина-5 см.
 

Женя, 20.09.2019

Это моя первая электрическая зубная щетка, подбирал очень долго и остановил выбор именно на этой,было немного не привычно сначала,но в щетке можно выбрать удобный режим и мощность вибрации и я начал с малого. В целом мне понравилось использование, советую всем.

Ольга, 02.07.2019

Отличная, аккуратная и мощная, пользуюсь на первой мощности с 3 режимом, очистка кажется совершенной сравнительно после обычной щетки.

Додати новий відгук
Оцініть товар: