(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Чистячий засіб для туалету AlmaWin, 500мл [63671]

Код товару: 63671
Технічні характеристики:
Остання ціна на 17.04.2015
234 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Застосування

Гелеподібний засіб для туалету AlmaWin забезпечує гігієнічну чистоту силами своїх органічних компонентів. Підібрані в суворій пропорції, вони ретельно усувають вапняний наліт, а досить густа консистенція дозволяє наносити концентрат рівномірно на всю поверхню унітазу. Розбавляти засіб не потрібно. Для настання необхідної реакції досить 5-ти хвилин, після чого слід унітаз почистити щіткою і змити воду.

Як працює

Декальцинує. Вапняний наліт, створюваний жорсткою водою, легко усувають такі інгредієнти, як молочна і лимонна кислоти, а також цукроїдні поверхнево-активні речовини. Для видалення найбільш стійких забруднень з вертикальних поверхонь в якості загусника використані полісахариди. Всі ці складові мають рослинне походження і є біологічно розкладаються, а значить, нешкідливими для природи.

Не подразнює шкіру. Враховуючи той факт, що, поряд з чистячими і екологічними властивостями, дуже важливим є вплив засобу на здоров'я, продукція AlmaWin піддавалося дерматологічним випробуванням. Результат виправдав очікування виробників: ефективний засіб для чищення безпечний для вашої шкіри.

Ароматизує. Свіжий аромат концентрованого миючого засобу для туалету AlmaWin забезпечується натуральними ефірними маслами евкаліпта і перцевої м'яти.

 

Техніка безпеки

Використовуючи дане засіб для чищення, надягайте гумові рукавички, оскільки навіть природна кислота реагує як кислота (згадайте, як діє лимонний сік, потрапляючи на травмовану шкіру).

Інгредієнт

Рослинні поверхнево-активні речовини( цукроїдні), молочна кислота, лимонна кислота: сертифіковано компанією Сертісіс, бензиловий спирт, жирні сульфати етилового спирту, моногліцериди жирної кислоти, полісахариди, натуральне ефірне масло (евкаліпт і перцева м'ята), вода.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: