(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Wellion Vet BELUA ketone teststrips (c/d), box of 10 (кетон 10 тест смужок ) [92536]

Код товару: 92536
Технічні характеристики:
Глюкометр, тип
Тест-смужки
Виробник
Wellion (Австрія)
Остання ціна на 13.11.2023
2 026 грн.
Нові моделі
Wellion (Австрія)
Немає в наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки Wellion

0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Глюкометр Wellion Vet Cow BELUA розроблений спеціально для дійних корів . Легке використання та вимірювання концентрації кетонових тіл безпосередньо на тварині дозволяє отримати точний результат всього за кілька секунд прямо в корівнику!

Великі та легко читані цифри на дисплеї з підсвічуванням і освітлений слот для тест-смужки роблять роботу в сараї ще простішою. Субклінічний кетоз зустрічається набагато частіше, ніж клінічний кетоз, і тому може спричинити більшу втрату прибутку ! Він залишається невиявленим без вимірювання кетонових тіл. Тому слід регулярно спостерігати за коровами на субклінічний кетоз! Визначення ß-гідроксибутирату (BHB), основного кетонового тіла в крові, є діагностичним тестом GOLD STANDARD для виявлення субклінічного кетозу. Вимірювання BHB за допомогою лічильника, спеціально відкаліброваного для корів, дозволяє поставити діагноз на основі капілярної або венозної крові ще до того, як розвинеться клінічний кетоз із видимими ознаками захворювання. Уникати хвороби краще, ніж лікувати вже очевидні клінічні випадки!

Допомога котам, собакам та дійним коровам: Метаболізм у тварин відноситься до всіх фізичних реакцій, таких як поглинання, деградація, перетворення, виділення та використання поживних речовин, що надходять до тварини. Це може призвести до порушення обміну речовин і проблем з обміном речовин. Вуглеводи з їжі метаболізуються в глюкозу в організмі. Ця глюкоза є найважливішим джерелом енергії для нормального обміну речовин. Він вільно циркулює в організмі в розпорядженні для клітин організму; з іншого боку, невикористана глюкоза зберігається в печінці або м'язах у вигляді глікогену, звідки її можна вивільнити будь-коли. Гормон інсулін, який виробляється в бета-клітинах підшлункової залози і виділяється в кровообіг, є ключовою речовиною для цього процесу. Він забезпечує транспортування глюкози в м’язові, жирові клітини та клітини печінки, а також додатково регулює вивільнення глюкози через печінку. Таким чином інсулін регулює рівень глюкози в крові. Не існує альтернативного гормону, здатного виконувати цю роботу.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: