(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Протизапальна олія Medbar, Kedem [37953]

Код товару: 37953
Технічні характеристики:
Остання ціна на 29.04.2015
660 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Масло Мідбар являє собою спеціально підібраний склад з екстрактів рослин в оливковій олії з додаванням цілого комплексу ефірних масел. Застосовується препарат для відновлення пошкоджень шкіри при герпесі, псоріазі, екземі та інших атопічних дерматитах. Активні компоненти з понад 15 рослин сприяють швидкому загоєнню ран, істотно стримують нові запалення шкірного покриву і заспокоюють процес алергічних подразнень на шкірі. Масло Мідбар добре зволожує і насичує шкіру захисними речовинами, що входять до складу рослин. Суха шкіра більш сприйнятлива до пошкоджень і дій алергенів. Тому зволоження шкіри при цих захворюваннях є досить істотним елементом.

Препарат має яскраво виражений протизапальний ефект. Завдяки цілющому поєднанню рослинних компонентів, препарат запускає процес регенерації, надаючи організму можливість вилікувати себе самостійно. Позитивно впливаючи на подразнення алергічного характеру, Рекомендоване застосування препарату значно підвищує стійкість шкіри до алергічних рем, подразнень і запалень. Покращує функціональний стан шкіри і підвищує її імунітет.

Застосування препарату дозволить поліпшити зовнішній вигляд шкіри, зменшити дозу топічних кортикостероїдів, збільшити тривалість ремісії і, відповідно, поліпшити якість життя пацієнта.

Інгредієнт: Olea europaea (olive) oil, Oregano (Origanum vulgare) extract, Fennel (Foeniculum vulgare) leaf oil, Savory (Satureia hortensis) oil, Lavender (Lavandula angustifolia) oil, Tarragon (Artemisia dracunculus) oil, Everlasting (Helichrysum italicum) oil, Hypericum perforatum extract, Pine (Pinus palustris) oil, Lemon (Citrus medica limonum) fruit oil, Caledula officinalis extract, Geranium maculatum extract
, Clove (Eugenia caryophyllus) oil, Savory (Satureia hortensis) extract, Thyme (Thymus vulgaris) extract
, Garlic (Allium sativum) extract
, Artemisia absinthium extract

Активні компоненти:  Екстракти часнику, календули, звіробою, герані і лаванди в оливковій олії. Ефірна олія декількох різновидів Орегано, чебрецю, лаванди, естрагону, безсмертника, сосни Єрусалимської і Цитрона (Етрога).

Застосування:
При псоріазі:  наносити 3 рази на день на уражені ділянки шкіри спільно з протигрибковою маззю Мазор.

При дерматиті: наносити на пошкоджені ділянки шкіри 3 рази на день. Використовувати спільно з маззю Това. При сильному подразненні добре використовувати в комплексі із засобом Макабім, відновлює шкіру на клітинному рівні.

При герпесі: у перший тиждень використовувати до трьох разів на день, другий і третій тижні – 1 раз в день. Ретельно провести очищення організму за допомогою очищає збору трав Нікузіт.

Обмеження: не використовуйте на великих поверхнях тіла для дітей віком до 4 років. При необхідності використовувати спільно з маззю Катіфа, що захищає шкіру і засобом Макабім, відновлює шкіру.

20 мл Вам буде достатньо на 6 місяців використання.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: