(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Протигрибкове масло для нігтів Sephorris, Kedem [37961]

Код товару: 37961
Технічні характеристики:
Остання ціна на 25.04.2015
1 380 грн.
Немає в наявності
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Призначено для обробки пошкоджених грибком нігтів. Зупиняє розвиток грибка, вбиває його суперечки. Володіє сильною антибактеріальною дією, відмінно проникає крізь поверхню нігтя, м'яко і впевнено видаляє грибок, не впливаючи на структуру самого нігтя. Не вимагає застосування антибіотиків і фізичного втручання. Здоровий ніготь утворюється в міру його відростання. Ефективність одужання становить майже 95%.

Інгредієнт: Undiluted essential oils of Thyme (special species), Oregano, Cinnamon Thyme (Thymus vulgaris) Extract, Origanum vulgare leaf Extract, Cinnamomum zeylanicum bark Extract, Satureia hortensis Extract, Clove (Eugenia caryophyllus) bud oil, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) leaf oil
, Ylang ylang (Cananga odorata) oil, Rosemary (Rosmarinus officinalis) oil

Активні компоненти: Ефірна очищена олія високої концентрації чебрецю (різновид - чебрецю), олії Орегано, кориці, Гвоздики, іланг-ілангу, розмарину.

Застосування: Перед застосуванням необхідно нанести навколо нігтя захисний шар вазеліну, щоб оберегти шкіру від опіку. Замість вазеліну можна скористатися протигрибковою маззю Мазор. Потім нанести тонкий шар препарату на пошкоджений ніготь. Процедуру проводити два рази на день – вранці і ввечері. Один цикл -3 місяці. Повторення циклу може бути необхідним при запущеній хворобі. Для знищення грибкової інфекції, що триває до трьох років, три-чотири місяці обробки можуть бути досить ефективними.

Одужання буде помітним при появі здорового, зростаючого нігтя.

При більш запущеному захворюванні термін лікування може збільшитися до 18 місяців і більше. Не бійтеся зміни кольору нігтя від білого до сірого, коричневого або чорного - це нак лікувального впливу препарату на грибок.

Для більш глибокого проникнення препарату всередину нігтів рекомендується добре їх розпарити перед процедурою.

У разі появи грибка на нігтях, а також на шкірі між пальцями, спочатку використовуйте протигрибкову мазь Мазор за тиждень до початку процедур (щоб досягти часткового загоєння шкіри). Для більш ефективного знищення грибка на ногах рекомендується застосування дезинфікуючого спрею Тахар і очищає збору трав Нікузіт.

Обмеження: містить дуже сильні ефірні масла. Уникайте прямого контакту зі слизовою оболонкою ока, чутливими ділянками шкіри або відкритими ранами!

Не застосовувати для дітей віком до 10 років.

Якщо препарат викликає місцеве почервоніння шкіри, суміжної з грибком, і почервоніння зберігається протягом більш, ніж 5 хвилин, необхідно припинити використання. Для таких випадків використовується більш легкий засіб ля чутливої шкіри Ципадин. Якщо почервоніння не проходить, застосуйте будь-яку протизапальну мазь.

10 мл Вам буде достатньо на 3 місяців використання.

мария, 17.06.2014

У моего мужа постоянная проблема - это грибок ногтей.Что мы только не пробовали, всё равно он возвращался. Заказала в этом интернет-магазине такое масло, чтобы попробовать. Пока что мы очень довольны результатом! Хорошее действенной средство, на всём натуральном, никакой химии! Конечно, до полного излечения ещё надо подождать, но уже есть сдвиги!!

Додати новий відгук
Оцініть товар: