(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Живильний лосьйон для шкіри голови і зміцнення волосся Gadal, Kedem [37944]

Код товару: 37944
Технічні характеристики:
Остання ціна на 29.04.2015
1 440 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Волосся, що розсипаються мільярдами Зоряних бризок, що падають шовковою хвилюючою пеленою на плечі. Чи не про це мріє будь-яка жінка, дивлячись на себе в дзеркало? Але ось жах, все частіше стали помічати, що на гребінці залишається все більше волосся, вони залишаються навіть у ванній і на подушці. Що ж робити? Через що така неприємність трапилася саме зі мною? Адже випадання волосся мало не найстрашніша проблема будь-якої жінки.Причин тому багато, але акцентувати увагу на них не будемо. Детальну інформацію про це ви зможете отримати самостійно у лікаря або в Інтернеті. Ми ж розповімо про засіб, який допоможе вам позбавитися від цієї проблеми без особливих зусиль з Вашого боку, про засіб, який забезпечить вашому волоссю необхідне харчування і поверне їх до життя. Головне-не відкладати проблему в довгий ящик і негайно приступити до рекомендованих далі процедур. Як ви напевно здогадалися, для відновлення життєвої сили волосся і їх енергії просто необхідно буде пройти курс нескладних процедур з унікальним за своїм складом живильним засобом по догляду за волоссям – Гадаль.

Це засіб, як і всі інші засоби торгової марки Кедем на 100% натурально. До його складу входять витяжки і екстракти з лікарських трав іудейської пустелі і вода Мертвого моря. Гадаль гарантовано забезпечить виключно рослинний догляд за волоссям і впевнено відновить їх колишню густоту і здорову структуру. Лосьйон не тільки ефективно відновлює волосся, але і запобігає їх випадання. Гадаль стимулює ріст волосся, покращує циркуляцію крові шкіри голови, істотно стимулюючи місцеве кровопостачання. Застосування лосьйону різко прискорює поділ клітин шкіри і створює сприятливі гормональні умови для природного відновлення цибулин волосся. Густота волосся стрімко відновлюється. Волосся наповнюються життєвими силами, поліпшується їх структура, з'являється здоровий блиск. Застосування засобу по догляду за волоссям Гадаль перетворить пошкоджене волосся в гладкі і еластичні, що світяться природним шармом.

І ще один важливий момент. Лосьйон прекрасно заспокоює шкіру голови, бездоганно знімає будь-які подразнення під волосяним покривом. Він абсолютно не маслянистий і тому не вимагає ополіскування волосся після проведеної процедури. Після застосування лосьйону можна виходити на вулицю і продовжувати займатися своїми справами, а в цей час він буде продовжувати турботу про ваше волосся.Гадаль поверне Вам прекрасний настрій і ви не натішитеся, дивлячись на себе в дзеркало.

P. S. увага чоловіки!!! Це стосується і Вас. Позбавтеся від залисин і лисиці. Використовуйте Гадаль для відновлення волосся. І через деякий час завдяки густій здорової шевелюрі у Вас не буде відбою від нових прихильниць.

Інгредієнт: Water, Everlasting (Helichrysumitalicum) extract, Thyme (Thymusvulgaris) oil, Lavender (Lavandulaangustifolia) oil, Myrtle (Myrtuscommunis) oil, Rosemary (Rosmarinusofficinalis) ext.

Активні компоненти: вода Мертвого моря, екстракти розмарину, лаванди, безсмертника і чебрецю, масло мирта і лаванди.

Рекомендації до застосування: для досягнення швидких результатів необхідно масажувати шкіру голови за допомогою засобу по догляду за волоссям Гадаль два рази в день. Засіб забезпечено спеціальним дозатором, так що в дозуванні ніколи не помилитеся. Не переживайте, якщо під час процедури у Вас з'явиться невелике відчуття печіння, це природна дія препарату. Після проведеної процедури не треба обполіскувати волосся. Препарат буде продовжувати свою лікувальну дію.

Бажано в період проведення процедурмить голову не частіше двох разів на тиждень. Використовувати натуральний шампунь або мило, щоб скоротити потрапляння шкідливих хімічних речовин в шкіру голови до мінімуму.

Ефективність препарату Гадаль: результати досліджень показали, що для лисіючих чоловіків у віці до 40 років після 3-х або 4-х тижневого застосування в більш, ніж в 50% випадків виростають тонкі волоски на проблемних ділянках шкіри голови. У наступні два тижні-формуються більш товсті волосся. Результати значно поліпшуються, якщо не порушувати циклічність проведення процедур.

Для лисих чоловіків у віці від 40 до 65 років результати дещо гірші, ніж для молодих. Тому не пропустіть свій шанс і вчасно почніть думати про свою зовнішність.

Що ж стосується жінок, то у випадках великої втрати волосся, особливо в період гормональних змін, застосування препарату гарантує зупинку процесу втрати волосся протягом одного місяця з початку використання. Не переживайте, лосьйон Гадаль не провокує ріст волосся на інших ділянках тіла. А для підвищення ефективності впливу лосьйону рекомендується попити ароматний трав'яний чай Нікузіт , який очистить Ваш організм від зайвих шлаків. Особливо корисно поєднувати процедури навесні і восени. У цей період найбільш часто посилюється процес втрати волосся.

При появі лупи рекомендується застосовувати спільно з лосьйоном від лупи - Ортан .

Перед початком застосування перевірте чутливість на невеликій ділянці шкіри. У разі прояву індивідуальної алергічної реакції на будь-якої з компонентів препарату припиніть його використання.

Виключно рослинні компоненти. Всі інгредієнти, що входять до складу, отримані з рослин, вирощених на власній екологічно бездоганній плантації. Деякі види рослин абсолютно унікальні і ростуть тільки в одній частині світу - регіоні іудейської пустелі поблизу Мертвого моря. Вони володіють неймовірною силою зцілення. Вченими доведені найпотужніші терапевтичні властивості препаратів торгової марки»Кедем". Продукція не тестується на тваринах тому, що вона на 100% складається з натуральних органічних компонентів. Вся продукція перевірена і схвалена дерматологами. Ефективність успіху становить в середньому 50-70%. Це просто феноменальний показник.

Обмежень до вживання немає.

250 мл Вам буде достатньо на 3 місяці використання.

Зберігати при температурі від +5 до + 35 градусів С.щоб уникнути окислення після застосування ретельно закрити банку. Мінімальний термін зберігання за умови дотримання перерахованих вище вимог 2 роки.

Бажаємо вам бути завжди бажаними і улюбленими, і щоб Ваше волосся завжди були приголомшливо красиві і як можна довше зберігали свою природну красу і молодість. А наші засоби по догляду за волоссям допоможуть вам досягти прекрасних результатів в найкоротші терміни.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: