(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Опромінювач бактерицидний побутовий BactoSfera ОРББ-30х1 [67345]

Код товару: 67345
Технічні характеристики:
Бренд
BactoSfera
Вид лампи
Бактерицидна лампа
4 062 грн.
3 940 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Опромінювач бактерицидний побутовий BactoSfera " ОРББ-30х1»
Опромінювач-рециркулятор бактерицидний побутовий BactoSfera ОРББ 30х1 призначений для безпечного кварцування (знезараження) повітря в приміщенні від вірусів, бактерій, алергенів, інших інфекційних мікроорганізмів і шкідливих речовин. Головна перевага рециркулятора-це можливість безперервного кварцування приміщення в присутності людей, тварин і рослин.
Рекомендований для приміщень до 60 м2, категорій * IV, V.
Укомплектований високоякісними безозоновими бактерицидними лампами низького тиску з піком ультрафіолетового випромінювання 257,3 нм (УФ-С діапазон). Ресурс ефективної роботи ламп становить не менше 9000 годин. Кількість ламп-1 шт. 30 Вт. Дана довжина хвиль випромінювання ідеально відповідає піку максимальної бактерицидної ефективності, тобто найкращому поглинанню ультрафіолету молекулами ДНК мікроорганізмів, в результаті чого мікроби втрачають здатність розмножуватися і гинуть.
Має 3-х метровий провід з виделкою, що дає можливість монтажу рециркулятора на будь-якій висоті в кімнатах зі стандартним метражем стелі. 
Може експлуатуватися як в настільному (мобільному) так і в настінному (стаціонарному) варіанті. Для тимчасового використання рециркулятора, його можна поставити на стіл, тумбу, шафу і т.п., або стаціонарно закріпити на стіну або стелю.
Застосування:
удома
на роботі
в мед. установа
у дитячих садках і школах
ОСОБЛИВІСТЬ
Програмований таймер:
Можна створити до 10-ти різних програм автоматичного включення і виключення рециркулятора з урахуванням днів тижня, годин і хвилин. Це дуже зручно і ефективно. Наприклад програма, яка може бути зручною для співробітників Вашого офісу: автоматичне включення рециркулятора кожен день з Понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:30 з автовідключенням в обід на 1 годину + в суботу включення з 10:00 до 16:00 з автовідключенням в обідню перерву + в неділю рециркулятор відпочиває і так по колу. 
Індикатори працездатності ламп:
Сигналізують про працездатність бактерицидних ламп рециркулятора. Яскраво-блакитне світіння інформує про нормальну роботу ламп, рожеве світіння попереджає про закінчення ефективного ресурсу роботи лампи-необхідно замінити лампу на нову, і відсутність світла означає, що лампа не працює. При цьому кожен індикатор відповідає за роботу однієї лампи.
Конструкція:
Особливість полягає в тому, що обидва вентилятори в рециркуляторі - витяжні, а чотири повітрозабірника із захистом від зовнішнього проникнення прямих УФ-з променів розташовані на бічних гранях пристрою. Така конструкція дозволяє збільшити швидкість повітропрохідності до двох разів, завдяки чому повітря знезаражується швидше. Також всередині корпусу рециркуляторра на кріпильних отворах є герметичні кришки для утримання тяги (швидкості руху повітря). Корпус рециркулятора легко розбирається для техобслуговування, а пилові фільтри на витяжних вентиляторах дістаються зовсім без розбору корпусу - шляхом знімання зовнішніх кришок вентиляторів.
Ефективний ресурс роботи ламп, не менше 9000 годин
Довжина хвилі переважаючого випромінювання 253,7 нм
Варіант експлуатації:    
стаціонарний (настінно-стельовий)
або мобільний (переносний)
Потужність рециркулятора 30 Вт
Виробник: ТМ " BactoSfera "(Україна, Київ)

 

 

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар:
Покупатели, которые просматривали этот товар, также интересуются