(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Лосьйон при помірному випаданні і для росту волосся Плацент формула Ботаніка № 2 [89762]

Код товару: 89762
Технічні характеристики:
Остання ціна на 14.06.2019
202 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Лосьйон при помірному випаданні і для росту волосся Плацент формула Ботаніка № 2 – препарат виключно рослинного походження, рослинна формула-аналог з більш легким ефектом за своїм впливом.
Лосьйон застосовується при помірному, не дуже активному випаданні волосся. Також використовується для активізації росту нового волосся і в профілактичних цілях. Підходить для тих, хто хоче підживити волосся вітамінами, зробити більш живими, сильними і блискучими, зміцнити від коренів до кінчиків, запобігти випаданню і появі лупи.

Лосьйон Плацент Формула Ботаніка-препарат локальної дії, що містить водний екстракт витяжки фітоплаценти (рослинної плаценти), вітаміни, мінеральні солі та інші корисні речовини. Зміцнює коріння волосся, активізує ріст нового волосся, насичує волосся і шкіру голови поживними речовинами і дарує їм другу молодість.

У складі формули препарату клітини зародків пшениці, кукурудзи, женьшеню і стручкового перцю:
1. Пророщені зерна пшениці покращують кровообіг, відновлюють структуру шкіри, надають зволожуючу, стимулюючу, протизапальну, антиоксидантну дії; є природним ультрафіолетовим фільтром; зменшують свербіж, лущення, випадання волосся, сприяють посиленню росту волосся; захищають шкіру від впливу вільних радикалів і підживлюють структуру пошкодженого волосся; усувають лупу.
2. Пророщені зерна кукурудзи мають протизапальний ефект, покращують стан шкіри і волосся, покращують доставку поживних речовин в волосяні фолікули.
3. Екстракт кореня китайського женьшеню сприяє регенерації клітин шкіри і зміцнює її захисні функції, а також сприяє посиленню росту волосся.

У формулу також включені такі допоміжні речовини, як: 
Екстракт ріжкового дерева, який надає обволікаючу дію, покращує мікрофлору шкіри голови і стан волосся.
Хміль, що поліпшує мікрофлору шкіри, має бактерицидні, антисептичні властивості.
Перець табаско-надає теплову дію на кровоносні капіляри, стимулює ріст волосся.
Мінеральні солі, вітаміни, протеїни, амінокислоти та інші корисні речовини.

Плацент Формула Ботаніка є негормональним препаратом, тому абсолютно безпечний, не містить спирту, а значить підходить навіть для дітей і людей з чутливою шкірою голови. Також він не залишає після нанесення ефекту жирності волосся, як зазвичай буває після використання коштів на маслянистій основі.

Характеристика:
Тип: косметика для волосся
Класифікація: лікувальна
Вид продукції: лосьйон
Час застосування: універсально
Тип волосся: Всі типи 
Призначення: проти випадіння і для росту волосся
Об'єм: 2х10 мл
Вік: 18+
Стать: Унісекс

Застосування: Обов'язково вимити голову одним з шампунів серії» ПРОЛІСОК «або інноваційної лінії»Ланьєр". Після миття підсушити волосся рушником і, кінчиками пальців, зробити масаж шкіри голови протягом 2-3 хвилин з метою стимулювання кровообігу і підготовки до нанесення препарату. 
Зробити проділ на волоссі і рівномірно нанести лосьйон на шкіру голови за допомогою піпетки-аплікатора. Повторити схему з проділами і розподілити розчин по всій поверхні голови (приділяючи особливу увагу передній частині і ураженим ділянкам). Після закінчення нанесення засобу продовжити масаж шкіри голови ще 1-2 хвилини. Не змивати.
Наступний сеанс нанесення препарату - через 2 дні на 3-й. Повний курс застосування-12 ампул.

Під час або після нанесення препарату можливе легке почервоніння або потепління шкіри голови - це нормальна реакція, що означає, що препарат почав активно діяти і активізувався кровообіг. За рахунок припливу крові до шкіри голови почалося активне живлення волосяних цибулин корисними речовинами. Через 10-15 хвилин шкіра голови повернеться в свій нормальний стан.

Продукт сертифікований, а також успішно протестований і рекомендований трихологами і дерматологами України та зарубіжжя. Користується визнанням у споживачів і є багаторазовим переможцем номінацій серед засобів від випадіння волосся «Фаворит Успіху».
 

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: