(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Лосьйон від лупи Ortan, Kedem [37959]

Код товару: 37959
Технічні характеристики:
Остання ціна на 29.04.2015
620 грн.
Немає в наявності
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Ми всі хочемо бути привабливими, подобатися собі і оточуючим. Вибираємо модний одяг, робимо шикарні стрижки, але останнім часом стали помічати в очах оточуючих якийсь дискомфорт при погляді на ваші плечі, особливо якщо наділи темний костюм або плаття. У чому ж справа? - задаєте собі питання і віддаляєтеся в туалетну кімнату поглянути на себе в дзеркало. І кинувши поспішний погляд на своє відображення ви починаєте розуміти, чим викликано не зовсім звичне ставлення ваших колег або знайомих. Сіруваті лусочки покрили легким нальотом ваші плечі і немов брудні сніжинки прилипли до волосся. Про яку презентабельності можна говорити, дивлячись на плечі, посипані лусочками? По противності відчуттів це може зрівнятися з перемазаними брудом черевиками на блискучому чистотою підлозі. Лупа-перший провісник захворювання волосся. І тут вже не до жартів. Чекати, що вона пройде сама по собі, не найкращий вихід з положення. Діяти треба якомога швидше і чим швидше ми позбудемося від лупи, тим краще ми будемо себе почувати в навколишньому середовищі.

Ідеальним засобом для боротьби з лупою є лосьйон Ортан. До складу лосьйону входять витяжки і екстракти з більше десяти лікарських трав, вирощених на екологічно бездоганній плантації в Іудейській пустелі. Кожна з трав володіє конкретними цілющими властивостями, а в композиції вони надають лосьйону колосальну силу в боротьбі з лупою. До складу входить і вода Мертвого моря, що прославилася на весь світ своїми антибактеріальними і лікувальними властивостями, а також виноградний спирт, антибактеріальні властивості якого відомі всім. Завдяки компонентам, що входять до складу лосьйону, він без праці видаляє лупу. І не просто фізично видаляє її, а надає потужний лікувальний вплив на клітинному рівні глибоко проникаючи в шкіру. Зміцнює волосся, відновлюючи їх структуру. М'яко заспокоює подразнення на шкірі голови. Видаляє лупу і зайву жирність волосся. Володіє сильним протигрибковим ефектом. Ще однією істотною перевагою лосьйону Ортан - це відсутність необхідності ополіскування після застосування. Завдяки спиртовій основі він не залишає маслянистих слідів на волоссі і відразу ж після проведення процедури можна сміливо займатися своїми справами, робити покупки або просто подихати на прогулянці свіжим повітрям.

Крім звичайної боротьби з лупою лосьйон істотно полегшує життя при таких захворюваннях як псоріаз або різні дерматити.А його приємний рослинний аромат вразить вас своїм насиченим букетом.

Активні компоненти: екстракти герані, безсмертника, чебрецю, іланг-ілангу, мирта, базиліка, грушанки, оману,шавлії, евкаліпта, гвоздики і розмарину на основі води Мертвого моря і виноградного спирту.

Інгредієнт: Water, Ethanol, Origamumvulgareoil, Ylangylang (Canangaodorata) oil, Thymusvulgarisoil, Myrtuscommunisoil, Ocimumbasilicumoil, Gaultheriaprocumbensoil, Inulaviscosaext, Eucalyptusglobulusext, Helichrysumitalicumext, Clovebudext, Rosmarinusofficinalisext, Salviaofficinalisext.

Рекомендації до застосування. Нанесіть лосьйон на шкіру голови і масажуйте по 5-10 хвилин 2 рази на день протягом одного тижня. Результат не змусить себе чекати. Через тиждень ви в цьому переконаєтеся. А для зміцнення отриманого результату протягом ще одного тижня проводите процедуру один раз в день, в будь-який вільний час. 5 хвилин ви завжди знайдете. Засіб забезпечено спеціальним дозатором, так що в дозуванні ніколи не помилитеся. Проводити саму процедуру найкраще після миття голови на суху шкіру. Після проведеної процедури не треба обполіскувати волосся. Препарат буде продовжувати свою лікувальну дію.

Бажано в період проведення процедур мити голову не частіше двох разів на тиждень.Використовуйте для миття натуральний шампунь або мило, щоб скоротити потрапляння шкідливих хімічних речовин в шкіру голови до мінімуму.

Обмеження: не застосовувати дітям до 8 років.

Перед початком застосування перевірте чутливість на невеликій ділянці шкіри. У разі прояву індивідуальної алергічної реакції на будь-якої з компонентів препарату припиніть його використання.

Виключно рослинні компоненти. Всі інгредієнти, що входять до складу, отримані з рослин, вирощених на власній екологічно бездоганній плантації. Деякі види рослин абсолютно унікальні і ростуть тільки в одній частині світу - регіоні іудейської пустелі поблизу Мертвого моря. Вони володіють неймовірною силою зцілення. Вченими доведені найпотужніші терапевтичні властивості препаратів торгової марки»Кедем". Продукція не тестується на тваринах тому, що вона на 100% складається з натуральних органічних компонентів. Вся продукція перевірена і схвалена дерматологами. Ефективність успіху становить в середньому 90%. Це просто феноменальний показник.

50 мл Вам буде достатньо на 3 місяці використання.

Зберігати при температурі від +5 до + 35 градусів С.щоб уникнути окислення після застосування ретельно закрити банку. Мінімальний термін зберігання за умови дотримання перерахованих вище вимог 2 роки.

Бажаємо вам бути завжди бажаними і улюбленими, і щоб Ваше волосся завжди були приголомшливо красиві і як можна довше зберігали свою природну красу і молодість. А наші засоби по догляду за волоссям допоможуть вам досягти прекрасних результатів в найкоротші терміни.
 

Людмила Миланева, 19.06.2015

зАКАЗАЛА НЕСКОЛЬКО СРЕДСТВ У ВАС,ЗАКАЗ ЧЕРЕЗ САЙТ СДЕЛАЛА,СРЕДСТВА ОТЛИЧНЫЕ- Я ИМИ ПОЛЬЗОВАЛАСЬ И РАНЬШЕ- СПАСИБО ЗА ОПЕРАТИВНОСТЬ! ( СРЕДСТВА РАЗНЫХ БРЕНДОВ И ДОСТАВКА В ДРУГОЙ ГОРОД).хОЧУ ОТДЕЛЬНОЕ СПАСИБО СКАЗАТЬ ЗА БЕСПЛАТНУЮ ДОСТАВКУ!

Додати новий відгук
Оцініть товар: