(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Logona Hair Care Essential Care Shampoo Nettles Шампунь для нормального волосся 500 мл [38181]

Код товару: 38181
Технічні характеристики:
782 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Шампунь для нормального волосся Logona Hair Care Essential Care Shampoo Nettles являє собою прекрасний доглядає засіб для всієї родини, що має в своєму складі екстракт кропиви. Завдяки присутності тут спеціально підібраною комбінації активної миючої субстанції, що має рослинну основу, ваше волосся отримують постійний ефективний догляд. Цінний рослинні екстракти і природні зволожуючі речовини роблять волосся легкими, блискучими і свіжими. Екстракт кропиви добре зміцнює волосся, прискорює їх зростання, надаючи на них ранозагоювальну і антисептичну дію. Гідролізовані протеїни шовку мають плівкоутворюючу дію, що значно покращує зовнішній вигляд волосся. Включений в рецептуру цього засобу екстракт пшеничних висівок надає прекрасний догляд за шкірою голови, а також стимулює в ній регенераційні процеси. Гліцерин, що має рослинне походження, добре зміцнює і зволожує шкіру голови. Засіб пройшов сертифікацію міжнародними еко-організаціями BDIH, Ecocontrol і NaTrue. У його складі немає нафтопродуктів, парабенів, синтетичних барвників, SLS (Лаурилсульфат натрію), ароматизаторів і ЕДТА. 

Склад:Спирт, вода, глюкозиди кокоса, коко глутамат натрію, коко глутамат динатрію, глицерил олеат, екстракт кропиви, натрієва сіль піролідон карбонової кислоти, гідролізований шовк, ксантанова смола, екстракт пшеничних висівок, фитиновая кислота, ліналоол, лимонна кислота, лімонен і ефірні масла.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся, помасажувати до появи рясної піни, ретельно змити водою. При необхідності повторити. При попаданні шампуню в очі ретельно промийте їх водою. Підходить для щоденного застосування.

Об'єм: 500 мл

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: