(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Logona Color Care Shampoo Логона Шампунь для фарбованого світлого волосся 250 мл [38182]

Код товару: 38182
Технічні характеристики:
436 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Шампунь для фарбованого світлого волосся Logona Hair Care Color Care Shampoo являє собою ефективний доглядає засіб, який має в своєму складі екстракт ромашки. Даний екстракт добре зміцнює волосся, наділяє його здоровим блиском, стимулює ріст, освітлює і насичує вітамінами А, С і Р. екстракт квіток календули лікарської надає прекрасне живлення і зволоження вашому волоссю і демонструє ранозагоювальні і протизапальні властивості для шкіри голови. Плівкоутворюючі властивості, якими наділені гідролізовані протеїни шовку, істотно покращують зовнішній вигляд волосся. Включений в рецептуру шампуню екстракт пшеничних висівок надає шкірі голови прекрасний догляд і здатний стимулювати в ній регенераційні процеси. Гліцерин рослинного походження добре зміцнює і зволожує шкіру голови. Засіб пройшов сертифікацію міжнародними еко-організаціями BDIH, Ecocontrol і NaTrue. У його складі немає нафтопродуктів, парабенів, синтетичних барвників, SLS (Лаурилсульфат натрію), ароматизаторів і ЕДТА.

Склад:Глюкозиди кокоса, вода, спирт, коко глутамат натрію, коко глутамат динатрію, натрієва сіль піролідон карбонової кислоти, екстракт календули, глицерил олеат, екстракт ромашки, гідролізований шовк, ксантанова смола, екстракт пшеничних висівок, ефірні олії, ксантанова смола, фитиновая кислота, лімонен, ліналоол, лимонна кислота.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся, помасажувати до появи рясної піни, ретельно змити водою. При необхідності повторити. При попаданні шампуню в очі ретельно промийте їх водою. Підходить для щоденного застосування.

Об'єм: 250 мл

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: