(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Logona Balance Shampoo Логона Шампунь Баланс для жирного волосся 250 мл [38177]

Код товару: 38177
Технічні характеристики:
408 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Шампунь Баланс для жирного волосся Logona Hair Care Balance Shampoo Lemon Balm володіє складом, який насичений екстрактом меліси. Завдяки присутності в шампуні м'яких очищувальних миючих субстанцій і доглядає комплексу компонентів, що мають рослинне походження, ваше волосся зможуть м'яко звільнитися від зайвої кількості шкірного жиру і нормалізувати в шкірі голови природний баланс. Даний засіб організовує для вашого волосся прекрасне живлення і зволоження, а також стимулює в шкіри голови регенеруючі процеси. Присутній тут екстракт меліси лікарської здатний надати на шкіру голови протизапальну дію. Також знаходяться тут гідролізовані протеїни шовку мають плівкоутворюючу дію, ніж роблять зовнішній вигляд волосся значно кращим. Екстракт пшеничних висівок, які також присутні в рецептурі шампуню, здатні оптимізувати в шкірі голови клітинну регенерацію. Екстракт цукрових буряків (бетаїн) не тільки знімає роздратування, але і надає прекрасне харчування. Засіб пройшов сертифікацію міжнародними еко-організаціями BDIH, Ecocontrol і NaTrue. У його складі немає нафтопродуктів, парабенів, синтетичних барвників, SLS (Лаурилсульфат натрію), ароматизаторів і ЕДТА.

Склад:Спирт, вода, гліцерин, глюкозиди кокоса, коко глутамат натрію, коко глутамат динатрію, натрієва сіль піролідон карбонової кислоти, екстракт пшеничних висівок, екстракт меліси, гідролізований шовк, ксантанова смола, бетаїн, лімонен, ефірні олії, глицерил олеат, лимонна кислота, фитиновая кислота.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся, помасажувати до появи рясної піни, ретельно змити водою. При необхідності повторити. При попаданні шампуню в очі ретельно промийте їх водою. Підходить для щоденного застосування.

Об'єм: 250 мл

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: