(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Крем від болю в суглобах Barkan, Kedem [37940]

Код товару: 37940
Технічні характеристики:
Остання ціна на 28.03.2016
920 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

 

Суміш ароматичних масел і екстрактів в пальмовій олії. Має заспокійливу і знеболюючу дію. Вже протягом декількох хвилин після застосування ви відчуєте значне зменшення больових відчуттів.

Виражена протизапальна дія, багатий природними гормональними речовинами, що замінюють кортизон, немає відчуття печіння при нанесенні на тіло, ефективний при сильних запаленнях. Призначений для точкового масажу больових місць. Ефективний при артритах, ревматоїдних болях та ін.

Більшу частину життя людина проводить в русі. Протягом дня ми не замислюємося про те, яка величезне навантаження припадає на наші суглоби. В результаті виникають неприємні, а іноді і больові відчуття в області суглобів. Баркан, це не панацея, але незамінний помічник у боротьбі з цією проблемою.

Не дарма назва Баркан в російській словнику означає щільну товсту тканину. Крем відмінно розігріває суглоби, значно знижуючи больові відчуття. До складу крему входить більше 20-ти компонентів виключно рослинного походження. І якщо бути більш точним, то Баркан-це суміш ароматичних масел і екстрактів в пальмовій олії, що володіє заспокійливим і знеболюючим дією. Вже протягом декількох хвилин після застосування ви відчуєте значне зменшення больових відчуттів.

Для крему Баркан характерно досить швидке зменшення запальної реакції. Особливо швидко відчувається результат для полегшення болю на невеликих ділянках тіла, таких як плечовий суглоб, нижня і верхня частина спини. Склад крему просто насичений природними гормонами, які замінюють кортизон. Під час процедури ви не відчуєте відчуття печіння. Баркан діє м'яко, але дуже результативно.

Призначений він в основному для точкового масажу больових місць. Дуже ефективний крем при артритах, ревматоїдних болях і ін.захворювань суглобів.

Крем сильно полегшує больові відчуття в спині, викликані родовими переймами.

Інгредієнт: Elaea guineensis (Palm) kernel oil, Beeswax, Withania somnifera Ext., Juniperus communis Ext., Lavandula angustifolia oil, Origamum vulgare oil, Thymus vulgaris oil, Myrtus communis oil, Ylang ylang (cananga odorata) oil, Gaultheria proummbens leaf oil, Helichrysum italicum Ext., Tanacetum cineraifolium Ext., Salvia officinalis Ext., Salix alba Ext., Fig (Ficus carica) leave Ext.

Активні компоненти: пальмова олія, екстракт ялівцю, екстракт зимової вишні, віск бджолиний, екстракт інжиру, пижма, масло ізфігового листя, лаванди, декількох різновидів Oregano, чебрецю, мирта, іланг-ілангу, грушанки, безсмертника і кори верби.

Рекомендації до застосування: втирати мазь в хворобливі точки до повного вбирання приблизно 15 секунд. Повторювати процедуру від 2 до 5 разів на день. При проблемах на великих хворобливих ділянках тіла застосовувати паралельно з маслом Іврі. Якщо у Вас сильно набрякли ноги і біль не бажає йти, то доцільно застосувати масаж ураженого суглоба з маслом Моав, яке поліпшить кровообіг і ліквідує застійні явища в області суглоба (набряк), прискорить відтік непотрібних речовин.

Для більш інтенсивного впливу добре поєднувати з очищує трав'яним збором Нікузіт.

Обмеження: не використовувати до 6 місяців вагітності і дітям у віці до 3 років.

Перед початком застосування перевірте чутливість на невеликій ділянці шкіри. У разі прояву індивідуальної алергічної реакції на будь-якої з компонентів препарату припиніть його використання.

Виключно рослинні компоненти. Всі інгредієнти, що входять до складу, отримані з рослин, вирощених на власній екологічно бездоганній плантації. Деякі види рослин абсолютно унікальні і ростуть тільки в одній частині світу - регіоні іудейської пустелі поблизу Мертвого моря. Вони володіють неймовірною силою зцілення. Вченими доведені найпотужніші терапевтичні властивості препаратів торгової марки»Кедем". Продукція не тестується на тваринах тому, що вона на 100% складається з натуральних органічних компонентів. Вся продукція перевірена і схвалена дерматологами. Ефективність успіху становить в середньому 80%. Це просто феноменальний показник.

50 мл Вам буде достатньо на 3 місяці використання.

Зберігати при температурі від+5 до +35 градусів С.щоб уникнути окислення набирати крем з баночки тільки застосовуючи дерев'яну або пластикову паличку. Після застосування ретельно закрити банку. Мінімальний термін зберігання за умови дотримання перерахованих вище вимог 2 роки.

Бажаємо вам бути завжди бажаними і коханими, і щоб Ваша шкіра завжди була приголомшливо красива і як можна довше зберігала свою молодість. А наші засоби по догляду за шкірою допоможуть вам досягти прекрасних результатів в найкоротші терміни.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: