(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Калоприймач закритий, непрозорий Coloplast, арт. 5787 [90749]

Код товару: 90749
Технічні характеристики:
Остання ціна на 19.04.2020
49 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Калоприймач закритий, непрозорий, вирізається отвір 10-70мм. калоприймач однокомпонентний недренируемый. Недренируемый стомный мішок нероз'ємний з непрозорого багатошарового, не пропускає запах поліетилену, з м'якою нетканій підкладкою, з фільтром;з вбудованою адгезивної пластиною на натуральній гіпоалергенною її основі, c клейовим шаром спіралевидної структури, що складається з двох чергуються адгезивів, із захисним покриттям. З вбудованою адгезивної пластиною на натуральній гіпоалергенною її основі, c клейовим шаром спіралевидної структури, що складається з двох чергуються адгезивів, із захисним покриттям.
 
Недреніруемие калоприймачі часто змінюють (2-3 рази на день), тому клейовий шар адгезивної пластини недреніруемого калоприймача спеціально розроблений для частої зміни калоприймачів. Адгезивна пластина легко відклеюється, не травмуючи шкіру.
 
Недреніруемие калоприймачі мають вбудований фільтр, що нейтралізує запах і регулює кількості газів в мішку. Унікальний фільтр не може бути заблокований каловими масами або пошкоджений вологою. Тонка сітка, розташована над фільтром, пропускає повітря, але затримує калові маси. Фільтр покритий напівпровідниковою мембраною, що пропускає повітря і затримує вологу. Фільтр повністю усуває запахи.
 
Показання:
Однокомпонентні недреновані калоприймачі Alterna призначені для догляду за колостомами.
 
Клейовий шар Alterna™ – Альтерна) - це гіпоалергенний гідроколоїдний адгезив нового покоління.
Спіралевидна структура клейового шару Alterna, що складається з чергуються адгезивних шарів, володіє надійними адгезивними і захисними властивостями.

Світлий адгезивний шар є абсорбуючим, зберігає нормальний стан шкіри і рівень рН. Темний адгезивний шар забезпечує надійне приклеювання.
Таке поєднання адгезивів дозволяє забезпечити надійний захист шкіри від агресивного впливу кишкових виділень, а також безболісно відклеювати калоприймачі.
 
Зручні, надійні і герметичні калоприймачі Alterna виготовлені з безшумного, багатошарового, що не пропускає запах поліетилену, непомітні під одягом. М'яка неткана підкладка мішків дозволяє шкірі під мішком дихати і оберігає її від роздратування.
 
Клейовий шар адгезивної пластини дренованих калоприймачів забезпечує надійну фіксацію калоприймача на передній черевній стінці протягом доби. 
 
Характеристика:
Розмір: вирізаний отвір 10-70мм
Тип: закритий, непрозорий
Кількість: 30 шт.
Ціна за 1 шт.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: