(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Гольфи профілактичні medi TRAVEL men (AD - 34 - 38 см) - 18 мм рт. ст. [52385]

Код товару: 52385
Технічні характеристики:
Бренд
Medi
1 410 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Клінічно протестовані компресійні гольфи mediven TRAVEL (AD - 34 - 38 см) спеціально розроблені для людей, які здійснюють тривалі поїздки або авіаперельоти.

У нормальних умовах відтік крові від нижніх кінцівок здійснюється за рахунок скорочення литкових м'язів, що виконують функцію насоса. Обмеження фізичної активності при тривалих поїздках або авіаперельотах значно порушує цей механізм, сповільнюючи рух крові. Застій крові в венах нижніх кінцівок може привести до утворення маленьких кров'яних згустків, так званих тромбів. Якщо тромб закупорює просвіт вени, виникає тромбоз. В цьому випадку порушується венозний відтік крові до серця. Чим більше уражена вена, тим серйозніше ускладнення і результат. Фахівці називають цей стан "синдромом тривалих подорожей".


Ризику виникнення тромбозу піддаються люди зі здоровими венами. Особливому ризику схильні пасажири з уже наявною патологією вен нижніх кінцівок. Це в рівній мірі стосується пасажирів першого класу, бізнес-класу та економічного класу.


Тривале обмеження фізичної активності, низький тиск і знижений вміст кисню в салоні літака призводять до застою крові у венах нижніх кінцівок. Уповільнення струму крові по венах призводить до її згущення. Вживання алкоголю і відносно низька вологість в салоні літака призводять до зневоднення організму.

Шокуючі факти

Час від часу в пресі з'являються шокуючі повідомлення про грізне ускладнення «тромбозу мандрівника» - легеневої емболії. Якщо тромб відривається від стінки вени нижньої кінцівки, піднімається вище по току крові і, пройшовши через серце, потрапляє в легені - результат може бути фатальним. Проведені дослідження показали, що у Великобританії понад 2000 авіапасажирів щорічно вмирають від так званого «синдрому тривалих подорожей». (Дані з "Шпігель онлайн" від 10 січня 2001р.)


Чи можемо ми зменшити цей ризик?

На щастя, так! Ви можете "підтримати" ваші вени під час польоту або тривалої поїздки. Найбільш дієва допомога Вашим венам-гольфи medi TRAVEL (міді ТРЕВЕЛ). Клінічно протестовані компресійні гольфи medi TRAVEL спеціально розроблені для людей, які здійснюють тривалі поїздки або авіа-перельоти. Дослідження показали, що використання medi TRAVEL знижує ризик виникнення тромбозу.


Що потрібно робити перед посадкою в літак?


- Не вживайте алкоголь ввечері напередодні подорожі.
- Не приймайте ніяких седативних засобів, що обмежують рухливість під час польоту.
- Купіть компресійні гольфи medi TRAVEL.
- Якщо ви належите до групи ризику з розвитку венозних тромбоемболічних ускладнень, якщо у Вас болять ноги і є варикозно розширені вени - вам необхідний лікувальний трикотаж mediven® для щоденного використання з більш сильною компресією. Перед тим як відправитися в подорож проконсультуйтеся у лікаря - флеболога.


Контрольна пам'ятка на час польоту


- Надіньте компресійні гольфи medi TRAVEL.
- Одягніть зручний одяг. Під час польоту не схрещуйте ноги.
- Кожні півгодини робіть кілька вправ для ніг або походіть.
- Випивайте по півлітра води щогодини.
- Уникайте вживання алкоголю.



Принцип дії гольфів mediven TRAVEL

Компресійні гольфи medi TRAVEL (міді ТРЕВЕЛ) надають фізіологічно розподілений тиск (18 мм рт. ст на рівні щиколоток) на тканини і вени гомілки, які знаходяться найдалі від серця. Сила тиску убуває у напрямку від щиколоток до коліна. Ця дозована компресія зменшує діаметр вен, що, в свою чергу, збільшує швидкість венозного повернення від нижніх кінцівок до серця. Навіть незначні рухи, які ви робите, одягнувши medi TRAVEL, підсилюють» насосну " функцію м'язів гомілки, зменшуючи венозний застій, відводячи від Вас загрозу тромбозу.


Властивості та переваги


- забезпечують максимальний комфорт під час подорожі в положенні сидячи із зігнутими колінами;
- спеціальна в'язка запобігає сповзання;
- м'яка верхня кромка, приємно облягаючи гомілку, абсолютно не тисне;
- активно "дихаюча" тканина підтримує комфортний мікроклімат;
- гіпоалергенні, не дратують навіть чутливу шкіру (не містять латексу і зроблені відповідно до міжнародного стандарту екологічної якості Oeko-Tex Standard 100);
- привабливий зовнішній вигляд;
- два кольори (чорний, карамель);
- підходить машинне прання і сушка в делікатному режимі.



Багато десятиліть розробки і виробництва медичного компресійного трикотажу внесли свій внесок у створення абсолютно нового типу виробів-компресійних гольфів medi TRAVEL, призначених для людей, що здійснюють тривалі поїздки або авіаперельоти. Гольфи medi TRAVEL відповідають найвищим вимогам, що пред'являються до клінічно перевірених профілактичних виробів. Гольфи medi TRAVEL від компанії medi (Німеччина) розроблені командою лікарів, інженерів і споживачів, що гарантують високу ефективність і комфорт для користувача.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: