(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Рідкий засіб AlmaWin для прання Sport and Outdoor, 750мл [63659]

Код товару: 63659
Технічні характеристики:
Остання ціна на 17.04.2015
539 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Застосування

Прекрасні дерматологічні та миючі властивості концентрованого рідкого засобу для прання AlmaWin Sport and Outdoor обумовлені грамотним підбором і високою якістю його складових. М'які рослинні поверхнево-активні речовини (цукроїдні) отримані виключно з органіки - картоплі, кукурудзи, цукрової тростини, буряка. Засіб не містить ферментів і концентратів, а всі інгредієнти мають здатність до швидкого біологічного розкладання.

Дбайливо відпирає мембранні тканини, Одяг для активного відпочинку з мікрофібри, мембранних і змішаних тканин, плавок і т. п.

Концентрований рідкий засіб для прання AlmaWin Sport and Outdoor підходить для прання білої, кольорової і темної кольорової білизни при температурі від 20°С до 60°С у воді будь-якої жорсткості. Перед використанням пляшку слід струсити, потім необхідну кількість засобу вилити безпосередньо в барабан пральної машини прямо на білизну. Враховуйте рекомендації до прання на ярличках білизни та одягу.

Як працює

Пом'якшує воду, забезпечує правильну величину рН. Натрієві солі сукцинової кислоти дозволяють використовувати концентрований рідкий засіб для прання AlmaWin Sport and Outdoor у воді будь-якої жорсткості. Сприяє цьому і додавання лимонної кислоти, отриманої ферментацією супутніх продуктів цукрового виробництва (наприклад, патоки). Крім того, натрієві солі запобігають повторному осадженню частинок бруду в волокнах тканини.

Береже шкіру рук. Розчиняючи при пранні жири і плями на білизні, засіб надає також розчиняє вплив на жири вашої шкіри. Тому у формулі AlmaWin Sport and Outdoor використовуються пшеничні протеїни. Їх завдання-відновлювати природну жирову мастило шкіри при ручному пранні.

Ефективно відпирає. Миючу здатність концентрованого рідкого засобу для прання AlmaWin Sport and Outdoor підвищує добавка етилового спирту. Це відбувається за рахунок стабілізації складу самого засобу.

Робить білизну м'якою. Виняткова м'якість випраної білизни-заслуга ефективного востава кошти. Добавки полісахаридів розподіляють екстракти рослин по всьому розчину, що забезпечує рівномірний вплив природних речовин на тканину. М'яка білизна приємна на дотик, і її значно легше гладити.

Ароматизує. Комбінація евкаліптової і вербенової олії народжує тонкий аромат, який ненав'язливо закріплюється на тканині під час прання. Аромат ніжний і приємний, тому що у виробництві AlmaWin застосовуються виключно якісні, натуральні ефірні масла.

Дозування.  від 1,5 (30 мл) до 4 ковпачків. При ручному пранні: розвести 1/2 ковпачка (15 мл) засобу на 5 л води.

Техніка безпеки

Вся продукція AlmaWin є гіпоалергенною, що підтверджують систематичні незалежні тестування. Однак, з метою обережності, людям, схильним до алергічної реакції, рекомендується використовувати подвійний цикл полоскання.

Інгредієнт

Рослинні поверхнево-активні речовини( цукроїдні), Кокосові жирні сульфати етилового спирту, ефірна олія лаванди з органічного землеробства, натрієві солі поліаспаргінової і бурштинової кислоти, лимонна кислота, молочна кислота, вода.

(Словник термінів).

 

Додаткові рекомендації

Складні плями зійдуть швидше, якщо скористатися концентрованим кисневим відбілювачем AlmaWin Eco або жовчним милом AlmaWin.

При пранні білої білизни, наприклад, лляних виробів, можна додати кисневий відбілювач AlmaWin Eco.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: