(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Рідкий засіб для прання AlmaWin, 750мл [63656]

Код товару: 63656
Технічні характеристики:
Остання ціна на 19.04.2015
349 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Застосування

Концентрований рідкий засіб для прання AlmaWin складається з чистого рослинного мила, створеного на основі натурального жиру і масел. Професійний контроль при відборі інгредієнтів виключає наявність в них консервантів, ферментів, ГМО. Виробники подбали про те, щоб детергент міг працювати вже при 30°С, а також був придатний для ручного прання (Дерматологічні властивості підтверджені відповідними інстанціями Німеччини).

З огляду на рекомендації до прання на ярличках білизни та одягу, залийте концентрований рідкий засіб для прання AlmaWin безпосередньо в барабан пральної машини прямо на одяг. Засіб підходить для прання і білих, і кольорових речей.

Як працює

Пом'якшує воду, забезпечує правильну величину рН. Концентрований рідкий засіб для прання AlmaWin ефективно діє у воді будь-якого рівня жорсткості. Це можливо завдяки натрієвим солям сукцинової кислоти, а також - додаванню молочної кислоти. Молочна кислота-речовина, отримане в результаті бродіння супутніх продуктів цукрового виробництва (наприклад, патоки). Крім функції пом'якшення води, вона відповідає за стабілізацію числа рН.

Перешкоджає повторному осадженню бруду. Згадані вище натрієві солі сукцинової кислоти запобігають повторному осадженню частинок бруду в волокнах тканини.

Піклується про шкіру рук. Розчиняючи при пранні жири і плями на білизні, детергент надає також розчиняє вплив на жири вашої шкіри. Щоб запобігти пересихання шкіри, в засобі AlmaWin присутні пшеничні протеїни. Вони дозволяють відновити природну жирову мастило ваших рук при ручному пранні.

Ефективно чистить. Миючу здатність концентрованого рідкого засобу для прання AlmaWin підвищує добавка етилового спирту.

Ароматизує. Приємний аромат випраній білизні надають натуральні ефірні олії лаванди, що входять до складу засобу. Використовувані рослини проходять свій життєвий цикл в природних умовах і зберігають всю повноту природного ніжного пахощів.

Техніка безпеки

Вся продукція AlmaWin є гіпоалергенною, що підтверджують систематичні незалежні тестування. Однак, з метою обережності, людям, схильним до алергічної реакції, рекомендується використовувати подвійний цикл полоскання.

 

Інгредієнт

Рослинне мило, рослинні поверхнево-активні речовини( цукроїдні), Кокосові жирні сульфати етилового спирту, етиловий спирт, молочна кислота, солі натрію сукцинової кислоти, пшеничні протеїни, ефірна лавандова олія, вода. (Словник термінів).

Додаткові рекомендації

Міцні і застарілі плями допоможе вивести додавання концентрованого кисневого відбілювача AlmaWin, а також застосування жовчного мила AlmaWin.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: