(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Жіночі шльопанці СВ1609 70ANIN CANNA DI FUCI GRUNLAND [89449]

Код товару: 89449
Технічні характеристики:
Виробник
GRÜNLAND (Италия)
1 990 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

TM Grunland ( Італія) - італійський бренд комфортного взуття заснований в 1949 році в місті Віченца. За свою 70 річну історію компанія стала одним з лідерів європейського ринку комфортного взуття, сьогодні бренд представлений в 14 країнах ЄС, а на фабриці компанії в місті Віченца (Італія) виробляється більше 1,5 мільйона пар взуття на рік. Сьогодні вже 4 покоління засновників компанії продовжує слідувати традиціям італійського виробництва взуття, одночасно додаючи сучасні технології та інноваційний підхід в свою продукцію. При виробництві використовуються тільки натуральні і екологічні матеріали найвищої якості. Як результат взуття Grunland забезпечує максимальний комфорт, легкість і відчуття природності при ходьбі. Il benessere e naturale-здоров'я в природності, - це філософія компанії.

Жіночі шльопанці СВ1609 GRÜNLAND ( Італія)-високоякісні, шкіряні шльопанці, які рекомендують медики для здоров'я опорно-рухового апарату.

Анатомічні шльопанці СВ1609 рекомендуються жінкам, які вже мають різні захворювання стопи або ж хочуть зберегти здоров'я своїх ніг. Дана модель розроблялася спільно з ортопедами, тому в її конструкції враховані всі особливості жіночих стоп, проблемні і хворобливі ділянки. Шкіряні, модні шльопанці-ідеальне взуття для літа. Завдяки пружною, пружною підошві, ноги в них не відчувають тиску нерівних доріг. М'яка шкіра всередині і зовні-найкращий матеріал для жіночого взуття, так як має респектабельний зовнішній вигляд, служить довго, забезпечує здоров'я епідермісу, дозволяє тілу дихати.

Функціональні елементи
Чашоподібна устілка. Форма устілки забезпечує комфортне і правильне положення ноги.
Максимальна адаптація до деформованих ніг. Їх конструкція створювалася таким чином, щоб не було зайвого тиску на суглоби, але при цьому взуття не зісковзує під час ходьби.
Товста коркова підошва. Відмінно амортизує ударне навантаження при ходьбі. Коркова підошва в даній моделі має прогумовану нижню частину. Ця деталь не допускає ковзання на будь-яких дорожніх покриттях.
Верх шльопанців виконаний зі штучного матеріалу з сріблястим покриттям. 

Призначення анатомічних шльопанців
Жінкам, у яких деформовані стопи. Плоскостопість, збільшена кісточка першого пальця, п'яткова шпора, зміщення пальців - всі ці види деформації кістково-м'язового апарату стопи вимагають спеціалізованого взуття. Анатомічні босоніжки гальмують розвиток захворювання, не допускають утворення на шкірі стопи хворобливих мозолів, натоптишів, тріщин.
Повним жінкам. У разі, коли жіноча ніжка повна або наливається до вечора, взуття повинна бути максимально зручною, що забезпечує вільний рух стопи.
Вагітна жінка. Анатомічна взуття допомагає вагітним жінкам утримувати рівновагу, не допускає набряклості, знімає перенапруження зони попереку і низу живота.
Літня людина. Шльопанці крадуть хворобливі відчуття під час ходьби, які так часто супроводжують жінок після 50 років з віковими змінами.
При наявності варикозу. Анатомічна взуття не чинить тиску на м'які тканини і кровоносні судини, сприяє нормальному кровообігу в ногах, покращує лімфовідтік.
Знімають біль і набряклість стоп.
Сприяють рівній поставі і безпечній ході.
Знімають ударне навантаження з суглобів і хребта.
Знижують ризик деформації кістково-м'язового апарату стопи.
Покращують кровообіг і стан вен на ногах.
Захищають шкіру стоп від грибкових захворювань.

Особливості моделі СВ1609 GRÜNLAND (Італія)
Чашоподібна устілка з приємним покриттям. Стопи ніби потопають в м'якому взутті, розслабляються і відпочивають.
Максимальна адаптація. М'які шльопанці відмінно сидять на нозі при цьому уникаючи зайвого тиску на суглоби, але при цьому взуття не зісковзує під час ходьби.
Товста коркова підошва. Танкетка 4см вважається медиками найприйнятнішою підошвою, так як така височина зони п'яти забезпечує більш стійку ходу і анатомічно правильне положення хребетного стовпа.
Прогумована частина підошви має спеціальний малюнок, що забезпечує краще зчеплення зі слизькими поверхнями.
Верх шльопанців виконаний зі штучного матеріалу з сріблястим покриттям і додатковим декоративним елементом. Це робить модель більш ошатною і дозволяє носити не тільки в якості щоденного взуття, але і з вечірніми нарядами. 

Матеріал верху
Композитний матеріал, зверху штучний, з внутрішньої сторони повсть.

Підошва
Коркова підошва для ортопедичного взуття c оптимальною викладкою поздовжнього і поперечного зводу стопи, фіксатором пальців і високими бортиками. Має прогумовану частину з унікальним протектором для кращого зчеплення з дорожнім покриттям.

Виробник GRÜNLAND (Італія)
Вид взуття ортопедичні тапочки
Сезон Літня
Категорія жіноче ортопедичне взуття
Стиль взуття повсякденний
Колір Сірий
Розмір 36, 37, 38, 39, 40
Матеріал верху шкіра

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: