(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Високоефективний пральний порошок AlmaWin, 2 кг [63653]

Код товару: 63653
Технічні характеристики:
Остання ціна на 19.04.2015
834 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Застосування

Пральний порошок без фосфатів дійсно хорошої якості не тільки добре відпирає речі і зберігає структуру тканини, але також не завдає шкоди здоров'ю людини. Активні миючі речовини концентрованого високоефективного прального порошку AlmaWin є біологічно розкладаються, оскільки отримані з органіки. Всі інгредієнти підібрані в пропорціях, необхідних для прання білої і не ув кольорової білизни у воді будь-якої жорсткості при температурі від 30° до 95° С. Залийте необхідну кількість прального порошку AlmaWin безпосередньо в барабан пральної машини прямо на білизну. Враховуйте рекомендації до прання на ярличках білизни та одягу.

 

Як працює

Ефективно стирає, підтримує рН води. Унікальна миюча ефективність порошку AlmaWin обумовлена збалансованою комбінацією чистого рослинного мила на основі натурального жиру і масел, м'яких сахароїдних поверхнево-активних речовин і жирних сульфатів етилового спирту. У складі відсутні фосфати і зеоліт, оскільки піноутворення відбувається на основі філлосилікатів. Вони забезпечують необхідну для процесу прання лужність, підтримують стабільну величину рН і забезпечують довгу активність перкарбонату, який використовується в якості відбілювача.

Пом'якшує воду. Концентрований високоефективний пральний порошок AlmaWin володіє чудовими якостями пом'якшення води, багато в чому – завдяки натрієвим солям поліаспарагінової кислоти. У низьких діапазонах температур пом'якшення води допомагає домогтися лимонна кислота, отримана шляхом ферментації продуктів цукрового виробництва (наприклад, патоки).

Пере при низькій температурі. Використання ферментів дозволяє проводити прання при низьких температурах. У порошку AlmaWin використовуються тільки натуральні протеази (не ГМО!)- ферменти, які розкладаються в стирає розчині вже при 40° С.протеази інкапсульовані, тому не завдають шкоди вашій шкірі і здоров'ю.

Відбілювати. Цю функцію виконує м'який кисневий відбілювач на основі перкарбонату натрію. Щоб відбілюючий ефект був доступний вже при низькій температурі, в складі також присутній активатор відбілювання.

Піклується про білизну. Чистий рисовий крохмаль робить випрану білизну м'яким, приємним на дотик. А ніжний аромат лаванди гарантований додаванням натурального ефірного масла.

Техніка безпеки

Вся продукція AlmaWin є гіпоалергенною, що підтверджують систематичні незалежні тестування. Однак, з метою обережності, людям, схильним до алергічної реакції, рекомендується використовувати подвійний цикл полоскання.

Інгредієнт

Рослинні поверхнево-активні речовини( цукроїдні), Кокосові жирні сульфати етилового спирту, рослинне мило, філлосілікати, сода, бікарбонат натрію, перкарбонат натрію, поліаспарагінова кислота, рисовий крохмаль, лимонна кислота, натуральні протеази, без генної технології, ефірна лимонна олія. (Словник термінів).

Додаткові рекомендації

Складні плями допоможе вивести концентрований кисневий відбілювач AlmaWin. Також для цих цілей відмінно підійде жовчне мило AlmaWin.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: