(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Вимірювач артеріального тиску та частоти серцевих скорочень OMRON JPN 500 (HEM-7123 АР3) [91544]

Код товару: 91544
Технічні характеристики:
Тонометр, тип
Автоматичний
Виробник
Omron
Визначення аритмії
є
Манжет
22-32 см
Гарантія, років
5
Комплектація
Батарейка
Країна виробник
Японія
Сумка для зберігання
є
Остання ціна на 18.05.2023
2 279 грн.
Нові моделі
Omron
Немає в наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки Omron

0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

 

Справжній японський  автоматичний монітор для вимірювання артеріального тиску  OMRON JPN 500 - вироблений в Японії, який поєднує  в собі неперевершену японську якість, точність та надійність. Завдяки ергономічному дизайну та оснащеним  функціям, Ви можете максимально комфортно, оперативно і з високою точністю з'ясувати та моніторити  рівень свого артеріального тиску і частоту пульсу.

Особливості монітору артеріального тиску:

- Технологія інтелектуального управління Intellisense управляє процесом вимірювання подібно до лікаря, враховуючи індивідуальні особливості кожного користувача, що дозволяє провести вимірювання максимально комфортно і швидко. Прилад вимірює артеріальний тиск двічі під час одного виміру (коли повітря нагнітається  в манжету і коли виходить з неї), що є запорукою беззастережної точності навіть при порушеннях ритму серця (аритмії).

- Індикатор аритмії. Якщо під час вимірювання виявлена ​​нерегулярність серцебиття, але результат достовірний, він виводиться на екран разом з індикатором аритмії.

- Пам'ять на 60 вимірювань. Артеріальний тиск змінюється протягом доби. OMRON оснастив монітори артеріального тиску пам'яттю достатнього обсягу. Дані зберігаються у відповідній комірці пам'яті в зворотному порядку.

Стандартна віялоподібна манжета 22-32 см. Точність вимірювання на 35% залежить від якості манжети і від того, чи відповідає вона розміру руки (плеча). Віялоподібна манжета - це манжета, форма якої нагадує віяло. Людська рука має конічну форму (довжина кола верхньої частини плеча більша, ніж нижня). Коли використовується звичайна манжета, біля ліктя неминуче утвориться порожній простір, а у верхній частині плеча манжета щільно прилягає до руки. При подачі повітря в манжету тиск розподіляється нерівномірно, і артерія пережимається не в повному обсязі. Для отримання точних результатів необхідно, щоб ділянку артерії, яку перетискає манжета, була повністю перекрита. Для досягнення цієї мети OMRON використовує манжету особливої ​​віялоподібної форми , яка забезпечує рівномірний розподіл тиску на всій ділянці артерії, що знаходиться під манжетою. Це є запорукою точного результату і зводить до мінімуму больові відчуття від здавлювання руки манжетою.

- Є можливість приєднати дитячу манжету 17-22 см та універсальну манжету 22-42 см.

Індикатор правильної фіксації манжети. Монітор артеріального тиску забезпечений індикатором правильної фіксації манжети у вигляді зрозумілою користувачеві графічної піктограми. Ця функція дозволяє оцінити правильність фіксації манжети на руці, що є запорукою точного вимірювання.

- Індикатор руху. Для отримання коректного результату вимірювання, необхідно перебувати в стані спокою і не здійснювати будь-яких рухів. Даний індикатор чутливий до рухів під час вимірювання, і при їх наявності сигналізує про те, що вимір слід повторити, для отримання більш точного результату.

Гарантія 5 років

В  комплекті: електронний блок, стандартна віялоподібна манжета  22-32 см, керівництво по експлуатації, комплект елементів живлення, гарантійний талон.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: