(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Массажный матрас US Medica Ocean [68950]

Код товару: 68950
Технічні характеристики:
Бренд
US Medica
Остання ціна на 20.07.2021
45 420 грн.
Нові моделі
US Medica
Немає в наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки US MEDICA

0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

US Medica Ocean масажний матрац
Масажний матрац US MEDICA Ocean MA - 190-це унікальне сучасне пристосування, що дозволяє повноцінно піклуватися про здоров'я опорно-рухового апарату і мускулатурі організму без застосування виснажливих фізичних навантажень і в стані максимального релаксу. Ступінь інтенсивності масажних впливів ретельно прорахована з урахуванням того, що основна місія масажного матраца – це розігріти і розробити м'язи і хребет з подальшим їх розслабленням.
Оптимальним часом проведення масажних сеансів з матрацом для масажу ЮС Медика Ocean MA-190 є вечірній період, час перед тим, як ви відправляєтеся спати. Це пояснюється тим, що розслаблені м'язи і хребет отримують додаткові години, протягом яких вони будуть знаходиться в фізіологічно правильному положенні, не піддаючись деформацій і навантажень, що, безсумнівно, закріплює загальний успіх після масажної процедури.
Масажний матрац необхідно використовувати виключно на твердій поверхні, інакше бажаного результату ви не отримаєте. Після зручного розташування на матраці, за допомогою дистанційного пульта управління задайте режим і інтенсивність процедури. Нагадаємо, матрац може опрацьовувати як все тіло, так і певні зони, також ви самі вільні вибирати тривалість масажної процедури. В активі у приладу 26 подушок, наповнених повітрям, які, власне, і сприяють найбільшому розслабленню м'язів і хребта, натруджених за важкий день. Після цього робота матраца спрямована на плавне делікатне витягування хребта, опрацьовування кожного хребця, від шийного відділу до куприка. У цей період ви відчуєте відчуття, аналогічні мануальної терапії-таке ж скручування, вигинання або розгойдування корпусу. Слід зазначити, що працює матрац виключно без тиску на тіло пацієнта, всі впливу делікатні і м'які.
Вже після першого сеансу, тривалістю 15 хвилин, ви відчуєте полегшення, якщо маєте проблеми зі спиною, а також розширюється діапазон свободи рухів, пластичність і гнучкість тіла.
У комплекті з масажним матрацом Ocean MA - 190 йде велика містка сумка для зберігання і транспортування приладу.

 

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: