(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Стілець для ванної та душу зі спинкою Dr.Life 12533 [90927]

Код товару: 90927
-8%
Стілець для ванної та душу зі спинкою Dr.Life 12533
Технічні характеристики:
Виробник
Doctor Life
Тип
Приналежності для ванни
2 399 грн.
2 199 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Піклуючись про людей з обмеженими можливостями, інвалідів, людей похилого віку, які мають велику вагу бренд компанії " Dr.Life " (Україна) розробив стілець для ванної та душу зі спинкою. Стійкий і зручний стілець дозволить створити найбільш комфортні умови, поліпшить якість догляду при особистій гігієні літнім, ослабленим людям, як в домашніх умовах, так і в умовах стаціонару. Даний засіб полегшить прийняття водних процедур, як медичному персоналу, так і родичам, які доглядають за хворою людиною. Так само проведення санітарно-гігієнічних процедур у ванній кімнаті стануть максимально комфортними і найголовніше – безпечними.

Унікальні особливості " стільця для ванної та душу зі спинкою:
Легка і зручна алюмінієва конструкція. Алюміній завдяки його міцності, легкості, зносостійкості, підходить для створення конструкцій різної складності. Це ідеальний матеріал для використання у ванних кімнатах, так як не іржавіє, вимагає мінімум догляду, але надає максимум безпеки.
Зручне пластикове сидіння. Виготовлено з нековзного гігієнічного високоміцного полімеру, який швидко нагрівається до комфортної кімнатної температури або досягає температури води, яка на нього потрапляє. Ця особливість прибирає неприємний ефект від зіткнення оголеного тіла з холодною поверхнею.
Регулюється по висоті. Ніжки стільця мають 8 ступенів регулювання висоти, є простими і легкокерованими у використанні.
Легко складається конструкція. Завдяки цій функції стілець легко зберігати або перевозити, він не займає багато місця.
М'які гумові наконечники на ніжках. Виготовлені зі спеціальної гуми, розташовані на всіх чотирьох ніжках, що запобігає ковзанню по мокрих поверхнях і робить процедуру не травмонебезпечною.
 
Відмінні характеристики:
- Має спинку, висотою 38 см, що дозволить більш комфортно і стійко розташовуватися людині, розвантаживши хребет при прийнятті ванни.
- Зручна анатомічна форма сидіння з отворами і регулюванням висоти, має ідеальні параметри 37-55см і 8 рівнів висоти, що додасть посидючості і стабільності людині з будь-яким ростом, а отвори допомагають при особистій інтимній гігієні, а також сприяють швидкому стоку зайвої води.
- Ручки для перенесення в спинці і сидіння. Сидіння має зручний розмір 51х31см.дві ручки з боків і додаткова ручка в спинці полегшують підйом і перенесення потребує транспортування.
- Легка конструкція. Вага стільця становить всього 2,6 кг, при цьому він дуже стійкий і надійний у догляді за людьми з масою тіла до 114кг.
- Відмінний дизайн. Обтічні форми виробу відповідають умовам безпеки. Розміри стільця дозволяють його зручно встановлювати як у ванній, так і в душовій кабінці.

Технічна характеристика:
Вид стілець для ванної та душу
Розмір сидіння 51х31см
Висота сидіння 37х55 (8рівнів регулювання)
Висота спинки 38см
Вага виробу 2,6 кг
Колір Світло-сірий
Максимальне навантаження 114кг
Країна виробництва-Тайвань.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: