(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Пральний порошок AlmaWin для всіх типів тканини СOLOR, 2 кг [63665]

Код товару: 63665
Технічні характеристики:
Остання ціна на 17.04.2015
834 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Застосування

Завдяки використанню натуральних жирів і масел, безфосфатна побутова хімія AlmaWin володіє бездоганними миючими характеристиками і при цьому акуратно поводиться з речами. 
Засіб розрахований на всі рівні жорсткості води і прання при температурі до 60°С.засипте органічний порошок безпосередньо в барабан пральної машини прямо на білизну або в дозуюче відділення. Враховуйте рекомендації до прання на ярличках білизни та одягу.

Як працює

Пом'якшує воду, підтримує стабільну величину рН. Використовувана система піноутворення на основі філлосилікатів дозволяє відмовитися від фосфатів і зеолітів. Філлосилікати володіють чудовими якостями пом'якшення води, забезпечують необхідну для процесу прання лужність, а, за допомогою бікарбонату натрію, оптимізують число рН.  
Працює при низькій температурі. Лимонна кислота, отримана в процесі цукрового виробництва (наприклад, патоки), підсилює яскравість кольорів і гарантує пом'якшення води в низьких діапазонах температур. В таких умовах підтримувати миючі властивості порошку AlmaWin допомагають натуральні протеази ( не ГМО) - ферменти, які не становлять загрози для шкіри та екології.
Попереджає появу вапняного осаду. Натрієві солі поліаспарагінової кислоти підсилюють ефект пом'якшення води, а також запобігають утворенню вапняного осаду в миючому розчині.
Ароматизує, пом'якшує білизну. Додавання чистого рисового крохмалю створює приємні відчуття при тілесному контакті з випраними речами. А ніжний аромат лаванди подарований її натуральним ефірним маслом.

Техніка безпеки

Вся продукція AlmaWin є гіпоалергенною, що підтверджують систематичні незалежні тестування. Однак, з метою обережності, людям, схильним до алергічної реакції, рекомендується використовувати подвійний цикл полоскання.

Інгредієнт

Рослинні поверхнево-активні речовини( цукроїдні), Кокосові жирні сульфати етилового спирту, рослинне мило, філлосилікати, сода, бікарбонат натрію, поліаспарагінова кислота, рисовий крохмаль, лимонна кислота, натуральні протеази (без генної технології), ефірна лавандова олія.(Словник термінів).

Додаткові рекомендації

Плями можна попередньо виводити за допомогою жовчного мила AlmaWin, а також – концентрованого кисневого відбілювача AlmaWin (попередньо перевірте показання до відбілювання на етикетці білизни).

Рекомендоване дозування

Упаковки 1 кг вистачає на 32 циклу прання.
Упаковки 2 кг вистачає на 64 циклу прання.
Мішка 10 кг вистачає на 320 циклів прання.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: