(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Наколінник Orliman Sport OS 6211 (Іспанія) [51392]

Код товару: 51392
Технічні характеристики:
Корсети, тип
Наколінник
Виробник
Orliman
1 179 грн.
В наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки Orliman

5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Наколінник Orliman Sport спортивний м'який із закритою колінною чашкою і м'якими вставками OS6211 Orliman

Коліно-найбільш вразлива частина ноги, яка найчастіше піддається великій напрузі при будь - якому фізичному навантаженні-фітнес, професійний спорт, Робота, активний туристичний і екстремальний відпочинок.Щоб захистити колінну чашечку від травм або прискорити одужання при вже наявних проблемах Іспанська ТМ Orliman пропонує фіксатор колінного суглоба Orliman Sport OS6211.

Опис

Спортивний наколінник Orliman Sport виконаний з трикотажу, має закриту колінну чашечку і м'які, еластичні вставки з боків, пружне кільце на області коліна. Відмітна особливість даної моделі-зручність в тренувальному процесі. Конструкція еластичного бандажа сприяє анатомічно правильному і безпечного згинання, розгинання ноги в колінному суглобі. Завдяки особливому переплетенню трикотажних волокон і гнучким вставкам, виріб зменшує навантаження на амортизаційну функцію колінного суглоба. Особливий матеріал гнучких бічних ребер надає підтримуючий ефект, але при цьому не заважає многоамплітудному руху ноги людини під час спортивних навантажень. 

При яких видах спорту рекомендується використовувати фіксатор колінного суглоба

• Легка атлетика

• Волейбол

• Баскетбол

• Футбол

• Бокс

• Кікбоксинг

• Багатоборство

• Гімнастика 

• Велоспорт

Варто врахувати, що активні люди, що займаються спортом «для себе» на не професійному рівні, так само потрапляють в групу ризику. Тренери та спортивні лікарі реабілітологи рекомендують постійно носити еластичний бандаж для колінного суглоба як профілактичний захід, якщо людина захоплюється пробіжками, катається на велосипеді, роликах, скейтборді, ходить в тренажерний зал, займається фітнесом. Захист колінної чашечки за допомогою фіксатора - невід'ємна запобіжний захід для людей, які відправляються на гірськолижний відпочинок, піднімаються в гори, активно подорожують на мотоциклах або велосипедах.

Забезпечувані ефекти:

- рівномірна компресія колінного суглоба і надколінка

- високі захисні якості-попереджає вивихи, розтягування, удари; знижує травмуючу ступінь при ударі коліна.

- попередження рецидивів травм під час тренувань і фізичних навантажень

- надійна підтримка і захист при фізичних навантаженнях і заняттях спортом.

- знімає біль і набряклість при вже наявних травмах коліна.

- забезпечує тепловий ефект, не допускає переохолодження проблемної зони.

- надає м'яку масажну дію - не допускає скупчення рідини.

Показання до застосування:

- післяопераційний період і період реабілітації після травм 

- для фізичних навантажень і тренувань з метою попередження рецидивів травм

- недолік суглобової рідини в колінній чашечці

- артроз

- артрит

- бурсит

- тендиніт

- застійні процеси в колінному суглобі і прилеглих м'яких тканинах, зв'язках.

- запалення. 

- дегенеративний процес в колінному суглобі

Переваги моделі Orliman Sport OS6211

* Ідеальна конструкція. У наколіннику дуже комфортно і ходити і займатися, так як він щільно прилягає до коліна, повторюючи його форму. Пружна кільцеподібна вставка з техногеля надійно фіксує колінну чашечку, а гнучкі бічні вставки забезпечують стабільність коліна, при цьому не обмежують руху. Фіксатор відмінно утримується на нозі, не сповзає і не перекручується під час тренування.

• Зручний. Завдяки бесшовной технології кріплення наколінник не тре і не тисне. Пористе переплетення волокон забезпечує природний теплообмін. Незалежно від температури повітря, шкіра під бандажем дихає, не потіє і не дратується. Наколінник щільно прилягає до ноги і практично не помітний під спортивним одягом.

* Легкий догляд. Виріб можна часто прати. Бандаж при цьому не втрачає свої компресійні і захисні властивості. Трикотаж приймає колишню форму після прання, не розтягується і не деформується. 

• Практичний. Бандаж підвищеної зносостійкості при щоденних фізичних навантаженнях. 

Характеристика:

  • Товщина: 5 мм
  • Колір: Сірий

Особливість:

  • Виробництво Іспанія. Всі вироби компанії Orliman виробляються на власному заводі компанії в місті Валенсія. Компанія має найсучаснішим обладнанням для виробництва ортопедичної продукції. Висококваліфікований персонал і застосування новітніх технологій гарантують високу якість і ефективність продукції Orliman.
  • Вся продукція Orliman знаходиться під постійним контролем якості під час виробництва для забезпечення максимальної безпеки і комфорту для пацієнтів. Крім того, вся продукція компанії має сертифікат IBV, який гарантує, що її біометричні параметри повністю відповідають кожному конкретному захворюванню.
  • Розмірна таблиця

     
    Розмір S/1 M/2 L/3
    Обхват коліна 32-36 36-41 41-48

 

 

 

 

Даниил, 30.01.2019

Отличный наколенник для спорта – хрошо прилегает к ноге, не сползает даже при активной нагрузке. Для меня крутая вещь потому что давно была травма колена

Виктор, 08.08.2018

Очень классный наколенник!!! Ткань приятная к телу и отлично поддерживает колено. Не сползает и не сворачивается. Советую.

Игорь, 08.08.2018

Нужен был не высокий наколенник. Подошел только этот. Ткань очень приятная к телу, не парит. Хорошее кольцо из силикона,поддерживает коленную чашечку. Не сползает, не скручивается. Я доволен, рекомендую.

Животовский А.Н, 26.05.2018

Занимаюсь спортом. Остановил свой выбор на наколеннике данного изготовителя. Специально искал спортивную серию. После долгого изучения рынка пришел к выводу что данный наколенник идеальное сочетание цена\ качество. Плотная ткань но не пережимает ногу, фиксация хорошая и при движении не сползает. Стирку перенес отлично. Еще его плюс это впитывает влагу. Всем советую.

Додати новий відгук
Оцініть товар: