(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Чоловічі шльопанці CB3005 40BOBO KAKI GRUNLAND [89451]

Код товару: 89451
Технічні характеристики:
Виробник
GRÜNLAND (Италия)
2 590 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

TM Grunland ( Італія) - італійський бренд комфортного взуття заснований в 1949 році в місті Віченца. За свою 70 річну історію компанія стала одним з лідерів європейського ринку комфортного взуття, сьогодні бренд представлений в 14 країнах ЄС, а на фабриці компанії в місті Віченца (Італія) виробляється більше 1,5 мільйона пар взуття на рік. Сьогодні вже 4 покоління засновників компанії продовжує слідувати традиціям італійського виробництва взуття, одночасно додаючи сучасні технології та інноваційний підхід в свою продукцію. При виробництві використовуються тільки натуральні і екологічні матеріали найвищої якості. Як результат взуття Grunland забезпечує максимальний комфорт, легкість і відчуття природності при ходьбі. Il benessere e naturale-здоров'я в природності, - це філософія компанії.

Чоловічі шльопанці від виробника "GRUNLAND" (Італія), що виготовляє анатомічно правильне взуття з ортопедичними властивостями, надзвичайно комфортні у використанні. Натуральний матеріал зовнішньої і внутрішньої обробки у взутті запобігає здавлювання і натирання стопи. Регульована ширина усуває виникнення набряків, гармонійно розподіляючи навантаження по всій поверхні стопи.

Взуття з ортопедичною устілкою, для літнього сезону. З натуральних матеріалів для щоденного носіння в літній час. М'які матеріали з дихаючими властивостями сприяють максимальному комфорту в жарку погоду.

Функціональні елементи
Шльопанці "CB3005" - це унікальна невагома взуття розроблена для комфорту ніг. Вона створює відчуття босих ніг, але при цьому ефективно захищає їх від зовнішніх пошкоджень.
Підошва шльопанців виготовлена з мікропористого матеріалу володіє гнучкими і пружними якостями. Вона м'яко стикається і відштовхує ноги від будь-якої поверхні, піклуючись про здоров'я опорно-рухового апарату. Анатомічна форма підошви підлаштовується під форму стопи і забезпечує затишок протягом тривалого використання взуття.
Устілки шльопанців складаються з натуральної замші, а Матеріал підошви з латексу і натуральної пробки. Пробка-це кора дерева (коркового дуба) володіє міцністю, гнучкістю і легкістю. Завдяки латексу і пробці, устілки шльопанців дуже м'які і пружні. Анатомічна форма устілок забезпечує зручне положення стоп і не сковує їх рух під час ходьби.
Верхня частина шльопанців виготовлена з м'якої натуральної шкіри. М'які і широкі смуги верху надійно утримують ноги у взутті, не допускаючи випадкових травм – підвивихів, розтягувань зв'язок та ін., додатково забезпечує нозі захист від натирань шкіри.
Спеціальна пряжка виготовлена зі спеціального високоефективного композитного матеріалу, з нержавіючої сталі, дуже легка і стійка до погоди і часу. Пряжки дозволяють легко відрегулювати ширину шльопанців по нозі будь-якої повноти, з різним підйомом.

Призначення ортопедичних шльопанців
Профілактика виникнення і лікування плоскостопості.
Запобігання вальгусной деформації великого пальця.
Запобігання збільшення поздовжнього склепіння стопи.
Запобігання п'яткової постановки стопи.
Викривлення стопи з поворотом всередину (клишоногість).
Запобігання розвитку складних деформацій в стопі.
П'яткові "шпори".
Різниця в розмірі стоп.

Особливості чоловічого ортопедичного взуття " GRUNLAND» (Італія)
Комфортабельні шльопанці, виготовлені з натуральної ультрам'якої шкіри за останніми тенденціями технології виробництва взуття для чоловіків.
Наявність на верхній частині застібок дозволяє вибрати щільність прилягання взуття до стопи, запобігши вислизання при ходьбі.
Дихаючі властивості матеріалів у складі верху і максимально відкрита модифікація виробу, запобігає запарювання стопи, оберігаючи від надмірної пітливості стопи користувача.
Устілка має анатомічно вірні вигини, з першого кроку приймаючи правильне положення стопи і утримуючи стопу в стабільному положенні.
Устілка має спеціальне антигрибкове просочення, припиняючи розвиток патогенної мікрофлори у взутті і зупиняючи розвиток грибкових інфекцій в шкірних покривах ніг.
Антиковзаюча підошва з протектором характеризується прекрасною адгезією з будь-якими поверхнями, що надзвичайно важливо при тривалому носінні.
Стильна форма шльопанок в універсальному дизайні прекрасно поєднується з повсякденним або неофіційним стилем одягу.
Матеріали виробу відрізняються високою зносостійкістю і міцністю, завдяки високій якості.
Спокійна однотонна колірна гамма поєднується з чоловічими джинсами, брюками, шортами, бриджами всіх фасонів і кольорів. Може використовуватися як медичне взуття.
При тривалій ходьбі не ускладнює ногу, завдяки полегшеним матеріалами в складі, що виключає перевтому судин, м'язів і кісток стопи.

Матеріал верху
Верх шльопанців виконаний з натуральної шкіри.

Підошва
Підкладка взуття-м'яка шкіра. Внутрішня устілка ортопедична з пробки. Підошва зі спеціальної антиковзаючої зносостійкої гуми.

Виробник GRÜNLAND (Італія)
Вид взуття ортопедичні тапочки
Сезон Літня
Категорія Чоловіче ортопедичне взуття
Стиль взуття повсякденний
Колір Сірий
Розмір 42, 43, 44, 45, 46
Матеріал верху синтетичний матеріал

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: