(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Ляпко УАЛП устілка Плюс 5,0 Ag (пара) 43-46р. [51095]

Код товару: 51095
Технічні характеристики:
Тип приладу
Масажер для ніг
1 099 грн.
В наявності
Отримайте подарунок
Методичка по застосуванню аплікаторів Ляпко..
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Бренд: Ляпко
Тип приладу: масажер
Вид масажера: устілки
Вид масажу: акупунктурний 
Область застосування: для ніг
Крок голки: 5 мм
Кількість голок: 2088
Розмір устілки: 43-46
Функції: лікування і профілактика захворювань, відновлення життєвого тонусу
Аплікатор Ляпко устілки Плюс являє собою дві еластичні гумові пластини з закріпленими на ній голками з необхідних для організму металів: цинку, міді, заліза, нікелю і срібла.

 

Аплікатор Ляпко устілки Плюс являє собою дві еластичні гумові пластини з закріпленими на ній голками з необхідних для організму металів: цинку, міді, заліза, нікелю і срібла. Призначено для аплікацій на будь-які ділянки тіла (спина, живіт, кінцівки, область грудної клітини і т.д.). Висока лікувальна ефективність досягається за рахунок виникають в шкірі, на вістрях і між голками, гальванічних струмів і в результаті цього підвищеного виборчого мікроелектрофорезу металів у внутрішні середовища організму.
Застосування плоских аплікаторів Ляпко - найоптимальніший спосіб, що не вимагає додаткових зусиль від пацієнта і допомоги від інших, надійно і ефективно усунути біль, зняти втому, а вранці зарядитися життєвою енергією на цілий день.
 

Аплікатор «Устілки Плюс» - оригінальний і особливий аплікатор. Спеціально підібрана величина обмежувальних валиків дозує і коригує силу впливу голок на рефлексогенні зони підошви, попереджаючи і виключаючи можливість пошкодження шкіри. Даний аплікатор стимулює природні здібності організму до самозцілення, відновлює і нормалізує функції всіх органів і систем, пробуджує до дії нашого «внутрішнього лікаря», перемагає гіподинамію і її наслідки. 

Аплікатор «Устілки Плюс» - це оздоровча система, яка підходить всім і кожному, без обмежень за віком, статтю і вагою! На устілки можна акуратно наступати, на них можна стояти, ходити, бігати і навіть стрибати, танцювати. У комплекті з устілками є тапочки, для фіксації і зручності застосування. 

Час впливу визначає отримання бажаного ефекту:

 

- стимулюючий (тонізуючий) вплив-5-10 хвилин в активному руховому режимі (ходьба, біг); стоячи на устілках або інтенсивно "прокочуючи" стопи з устілкою; 

- заспокійливий (седативний) вплив - 15-30 хвилин плавних, поступальних, хвилеподібних рухів стопи на устілці, при вихідному положенні сидячи на стільці або лежачи в ліжку.
На устілки можна акуратно наступати, на них можна стояти, ходити,бігати, стрибати, танцювати.

Вклавши устілку всередину х / б носка (р-р 27-29) і одягнувши його на стопу, перебуваючи в положенні сидячи, можна прокочувати по підлозі предмети, наприклад, качалку або скляну пляшку для оптимізації дії.Зручні у використанні, можна підкласти Вату між устілкою-аплікатором і тапочками на рівні зон, які потрібно активізувати; для посилення ефекту можна покласти на устілки тканинну прошарок — 2-3 шари марлі або рідкісну бавовняну тканину, змочену розчином лікарських препаратів, відваром трав, соляним розчином.
"Устілки" також можна використовувати на будь-які ділянки тіла.

 
Алина, 29.01.2019

Такими стельками пользуется мама, решила и себе заказать. Хожу в них несколько часов, после этого такой прилив сил ощущается

Додати новий відгук
Оцініть товар: