(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Крем для нормальної та комбінованої шкіри Zohar, Kedem [37970]

Код товару: 37970
Технічні характеристики:
Остання ціна на 30.04.2015
1 400 грн.
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Крем, що містить рослинні компоненти і воду Мертвого моря для інтенсивного живлення і захисту чутливої шкіри обличчя. Крем прекрасно живить шкіру необхідними вітамінами і мінералами. Володіє вираженим антивіковим ефектом. Крем замінює собою різні косметичні препарати, що містять консерванти, багатий природними антиоксидантами і вітамінами. Регулює роботу сальних залоз, уповільнює старіння шкіри і поява зморшок. Забезпечує потребу шкіри в амінокислотах. Заспокоює шкіру і захищає від зайвого сонячного випромінювання. Дуже добре підходить для жінок, які досягли 40-річного віку. Так само крем особливо хороший для догляду за шкірою, пошкодженої вуграми і прищами, прискорюючи процес регенерації шкіри обличчя.

Живильний крем для нормальної та комбінованої шкіри, що містить виключно рослинні компоненти і воду Мертвого моря призначений для інтенсивного живлення і захисту чутливої шкіри обличчя. Склад крему-це повне джерело вітамінів і цілющих мінералів так необхідних вашій шкірі. До його складу входить більше 25-ти активних компонентів. Це екстракти, рослинні масла і витяжки з рослин, багато з яких унікальні і володіють феноменальними цілющими властивостями. Деякі рослини ростуть виключно в регіоні іудейської пустелі і не мають ов за своїми лікувальними характеристиками. Прекрасно доповнює поживну і захисну формулу крему комплекс мінералів Мертвого моря.

Крем прекрасно живить шкіру необхідними вітамінами і мінералами, відновлює оптимальний гідробаланс шкіри і надовго зберігає її гладкою і бархатистою. Стимулюючи клітинний обмін, крем ефективно уповільнює появу зморшок, прекрасно тонізує і зміцнює шкіру, роблячи її молодою і сяючою зсередини. М'яко і делікатно, захищаючи Вашу шкіру, крем буквально на очах чудесним чином перетворює її. Зоар насичує шкіру життєвою енергією, освіжає колір обличчя, активно стимулює обмінні процеси, нейтралізує вільні радикали, що викликають старіння шкіри. А ланцюжки молекул рослинного походження активізують процеси відновлення шкіри, її регенерації і перешкоджають процесу старіння і появи нових зморшок. Всі активні компоненти крему об'єднують свої сили, зливаючись в унікальному цілющому коктейлі. Висока концентрація поживних речовин, надає шкірі шовковистість і пружність. А витончений і ніжний рослинний аромат перетворює застосування крему в справжню насолоду.

Володіючи вираженим антивіковим ефектом, крем замінює косметичні препарати, що містять консерванти та інші хімічні добавки, він багатий природними антиоксидантами і вітамінами. Регулює роботу сальних залоз, уповільнює старіння шкіри і поява зморшок. Завдяки своїм складом, крем після застосування не залишає слідів жирного блиску на шкірі. Повністю забезпечує потребу клітин шкіри в амінокислотах. Заспокоює шкіру і захищає від зайвого сонячного випромінювання. Дуже добре підходить для жінок, які досягли 40-річного віку. Цей крем хороший для тих, хто піклується про своє здоров'я і не бажає використовувати креми, що містять всю таблицю Менделєєва. Застосовуючи косметику з виключно рослинних компонентів, ви ніколи не нашкодите своєму організму, а Ваша шкіра буде надійно захищена самою природою.

Але це ще не всі переваги крему Зоар. Крем має антибактеріальні властивості і є хорошим антисептиком, тому він особливо хороший для догляду за шкірою, пошкодженої вуграми і прищами. Проблеми акне з кремом Зоар більше Вас не хвилюють. Ваша шкіра буде глобально оновлена в лічені дні. Подаруйте комфорт і здоров'я вашій шкірі.

Інгредієнти та їх властивості: water, jojoba oil, shea butter alcohol, dead see water, carnauba wax, apple extract, sesame oil, magnesium hydroxide, wheat germ oil, palm oil, ylang ylang oil,geranium maculatum oil, fennel oil, lavender oil, myrtle oil, lemon gras oil, olive leaf extract, inula helenium extract, grapefruit peel extract, grapefruit seed extract, lavender extract, citrus medica peel extract, myrtle extract, everlasting leaf extract, st-john’s wort extract, withania somnifera root extract, limonene, linalool, citronellol, geraniol, farnesol.

Активні компоненти: масло жожоба, відростків пшениці, герані, іланг-ілангу, мирта, кунжуту, безсмертника, оману, лаванди, Пальми, фенхеля, цитрона і грейпфрута, лимонного соку, масло дерева Ши, витяжка з полину пустельного і яблука, екстракти з оливкового листя, звіробою, шкірки і насіння грейпфрута, кореня витании, цедра цитрусових, виноградний спирт, віск Carnauba, вода і мінерали Мертвого моря.

Рекомендації до застосування: крем може застосовуватися без обмежень на все обличчя, включаючи область очей, хоча в перший тиждень застосування бажано не наносити під очі. Нехай шкіра трохи звикне. Рекомендується використовувати крем щодня, не порушуючи циклічності. Краще у вечірній час, але це необов'язково. І якщо ви зробите процедуру днем – нічого страшного не станеться. Адже в його складі присутні рослинні речовини, що забезпечують природний захист SPF від сонячних променів.

Для догляду за пошкодженою шкірою, шрамами від прищів або вугрів, рекомендується один раз в тиждень використовувати крем спільно з маслом для відновлення шкіри – Макабім , основою якого є виняткове за своїми лікувальними властивостями масло безсмертника. Для комплексного догляду за проблемною шкірою обличчя бажано щоранку використовувати тонік для ранкового вмивання Бокер, а щовечора перед нанесенням крему - розчин для дезінфекції шкіри Цорі.

Перед початком застосування перевірте чутливість на невеликій ділянці шкіри. У разі прояву індивідуальної алергічної реакції на будь-якої з компонентів препарату припиніть його використання.

Обмежень до вживання немає. Виключно рослинні компоненти. Всі інгредієнти, що входять до складу, отримані з рослин, вирощених на власній екологічно бездоганній плантації. Деякі види рослин абсолютно унікальні і ростуть тільки в одній частині світу - регіоні іудейської пустелі поблизу Мертвого моря. Вони володіють неймовірною силою зцілення. Вченими доведені найпотужніші терапевтичні властивості препаратів торгової марки»Кедем". Продукція не тестується на тваринах тому, що вона на 100% складається з натуральних органічних компонентів. Вся продукція перевірена і схвалена дерматологами. Ефективність успіху становить в середньому 99%. Це просто феноменальний показник.

Зберігати при температурі від +5 до +35 градусів С. щоб уникнути окислення після застосування ретельно закрити ємність. Мінімальний термін зберігання за умови дотримання перерахованих вище вимог 2 роки.

50 мл Вам буде достатньо на 3 місяці використання.

Бажаємо вам бути завжди бажаними і коханими, і щоб Ваша шкіра завжди була приголомшливо красива і як можна довше зберігала свою молодість. А наші засоби по догляду за шкірою допоможуть вам досягти прекрасних результатів в найкоротші терміни.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: