(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Коврик-дорожка Ортопед Onhillsport MS-1214 (150х40 см) [86459]

Код товару: 86459
Технічні характеристики:
Бренд
Onhillsport
Остання ціна на 20.07.2021
790 грн.
Нові моделі
Onhillsport
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Килимок-доріжка Ортопед Onhillsport MS-1214 (150х40 см), являє собою доріжку з щільної тканини з закріпленими на ній пластиковими «камінчиками», що імітують гальку. Дія таких елементів на точки, розташовані на стопі, дозволяє максимально ефективно впливати на організм. За допомогою такого масажного килимка можна уникнути більш серйозних захворювань, попередивши і вилікувавши їх на ранній стадії. 

Для того щоб привести в порядок поставу дитини, а також вирішити проблеми з деформацією стопи, існують різні способи, що дозволяють уникнути частих походів в дитячу поліклініку.
Це нескладні і корисні для здоров'я малюків заняття на килимку-доріжці «Ортопед» з кольоровими каменями розміром 150х40 см, яка має додаткові пізнавальні та розвиваючі функції.

Робота килимка заснована на використанні точкового масажу стопи, який є популярним методом лікування опорно-рухового апарату людини.

Ще більш цінний килимок доріжка в якості профілактики поширених захворювань, таких як варикозне розширення вен і асиметрична ходьба.

В якості масажних елементів в даному спортивному тренажері виступають різнокольорові, плоскі, різної форми «чарівні камінчики», які підвищують кровопостачання, розслаблюють м'язи, знімають втому ніг і якісно стимулюють роботу внутрішніх органів.

Доведено, що в формі безпосередньої дитячої гри завдяки масажному впливу килимка, можна попередити і вилікувати на ранній стадії розвитку такі серйозні захворювання, як плоскостопість і неправильну вальгусну постановку стоп. Нетривалі за часом, але завжди позитивні заняття забезпечать міцне здоров'я і правильну поставу вашій дитині.

Перевага:
Заняття на масажному килимку-доріжці з кольоровими каменями позбавлять дитину від таких недуг, як неправильний розвиток підошовної поверхні, вальгусной і варусной постановки стопи, плоскостопості, асиметричної ходьби і так далі.

Нескладні рухи під наглядом дорослих, включаючи розслаблення м'язів, гарантують дитині міцні сильні ніжки, а також красиву поставу.

Килимок Ортопед має невелику вагу, легко згортається в рулон і зроблений з сучасної екологічної амортизуючої щільної тканини, що не вимагає складного гігієнічного догляду. Основна визначна пам'ятка його це позитивні кольорові різної форми чарівні»камінчики".

Килимок виготовляють з безпечного сертифікованого полімерного матеріалу, який повністю безпечний в експлуатації. Поверхня його не линяє навіть при інтенсивному використанні в дитячих установах, не розтягується і надовго зберігає первісний товарний вигляд.

Багатогранні різнокольорові камінчики виробляються зі згладженими краями, тому при падінні, дитина не отримає травм.

Як показує практика, на спеціалізованому тренажері діти займаються з неприхованим задоволенням, він не тільки зміцнює ніжки, нормалізує кровообіг в кінцівках, але і розвиває уважність.

Наприклад, на ньому можна навчатися математики, дайте завдання своїй дитині одночасно з виконанням фізичних вправ, порахувати кількість червоних камінчиків або жовтих.
Або визначити кількість однакових за формою каменів, в будь-якому випадку гра пройде непомітно, а лікування буде ще більш ефективним.

Увага!
Перед заняттям, обов'язково перевірте ніжки дитини, вони повинні бути повністю здорові без ранок, якщо вони присутні, то масаж скасовується до повного одужання шкірних покривів.
Якщо виявлено грибок на ступнях, в цьому випадку, профілактичні вправи проводяться тільки строго індивідуально.

Характеристика:
Тип: профілактичний масажер
Вид: килимок
Призначення: профілактика захворювань опорно-рухового апарату
Розміри виробу: 150х40 СМ
Матеріал: ковролін, камінчики-пластик
Вага: 1,175 кг

Країна виробник Україна.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: