(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Іригатор порожнини рота Jetpik JP50-Elite [65443]

Код товару: 65443
Технічні характеристики:
Бренд:
Jetpik
Тип:
Іригатор
3 999 грн.
В наявності
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Незамінний помічник для підтримки здоров'я зубів і ясен, сяючої посмішки і свіжого дихання!

Іригатор працює за принципом гідромасажного впливу: спрямована пульсуючий струмінь води забезпечує глибоке очищення в місцях, недоступних для зубної щітки, а також дбайливо зміцнює ясна. Іригація порожнини рота-корисна, ефективна і приємна процедура, рекомендована стоматологами для щоденної гігієни зубів і ясен. Купити Jetpik JP50 Elite варто, щоб поліпшити стан зубів і ясен, скоротити ризик розвитку карієсу. 

Технологія СМАРТ-нитка робить іригатор Jetpik кращим рішенням для домашньої гігієни порожнини рота

Технологія смарт-нитка об'єднує силу водного струменя і проникаючі здатності пульсуючої зубної нитки (флосса). За рахунок механічного тертя флосса мікрочастинки їжі і бактеріальний наліт легко видаляються як з відкритих поверхонь зубів, так і з важкодоступних місць:
* навколо брекетів;
* між зубами;
* під лінією ясен.

Дослідження показали, що JetPik ефективніше інших водних іригаторів на 240%

JETPIK - Сучасний портативний пристрій для повноцінного догляду за ротовою порожниною. Система Смарт Floss запатентована і використовується виключно в іригаторах JetPik.

Чому стоматологи віддають перевагу JetPik
Ідея використовувати пульсуючий водний струмінь для догляду за зубами з'явилася ще в 1962 році. Весь цей час технологія розвивалася і вдосконалювалася. Але справжній прорив стався протягом останніх років, коли команда JetPik, що складається з топ-фахівців в області біомедицини, механіки та електроніки вклала свій талант в розробку самої передової побутової системи по догляду за зубами.

Функціональність іригатора JetPik
Користувачі відзначають позитивний ефект вже після перших застосувань іригатора JetPik. А щоденне його використання попереджає пігментацію зубів і зупиняє запальні процеси в яснах.

Система Floss 
Вібруюча Зубна нитка підвищує очищуючий ефект до 90-99. 9%. * Все інше-це багатоденні бактеріальні бляшки і зубний камінь.

Система Water Jet
Пульсуючий струмінь води видаляє бактеріальний наліт і залишки їжі в недоступних для щітки місцях. * Частота пульсації струменя 20-25 разів на секунду.

Сучасний, компактний, багатофункціональний і зручний іригатор порожнини рота, для очищення зубів і догляду за яснами
Прилад має легку вагу і комфортний для руки. На корпусі розташовані клавіші управління (вкл., викл.) і перемикач швидкостей (всього 6 швидкостей). Іригатор порожнини рота Jetpik JP50 Elite оснащений літієвою акумуляторною батареєю, що дозволяє використовувати його без підзарядки до 15-20 разів. А також продовжує терміни служби приладу, зменшує його вагу і обсяг в кілька разів.

Струменева насадка
Насадка для подачі спрямованого струменя води може бути використана як в комплекті зі смарт-флоссом, так і без нього. Зручна конструкція дозволяє обробляти важкодоступні місця.

Запатентовані Флос-картриджі
Капсули з вбудованою зубною ниткою підсилюють ефект іригації і очищають проміжки між зубами від бактеріального нальоту і шматочків їжі. Рекомендоване використання - 1 місяць (близько 30 застосувань). В комплекті запасні картриджі.

Очищувач мови
Лопаточка анатомічної форми очищає мову від нальоту до самого кореня і не викликаючи при цьому блювотний рефлекс. Позбавляє ротову порожнину від джерела неприємного запаху і покращує чутливість смакових рецепторів.

Стакан з функцією подачі води
Барвистий і зручний стакан виготовлений з легкого і високоякісного пластику. Має потаємне дно, в якому зберігається мініатюрний шланг для безперебійної подачі води в іригатор. Ергономічний дизайн кришки склянки дозволяє розмістити насадки для всіх членів сім'ї.

Шланг з кліпсою TRAVEL
Розроблений спеціально для використання іригатора в будь-якому, зручному для вас місці. Мініатюрний силіконовий шланг для подачі води кріпиться до будь-якої ємності з водою за допомогою кліпси.

Зарядний пристрій
Безконтактний зарядний пристрій у вигляді базової підставки працює як від мережі (100-250В) через АС-адаптер, так і через USB-роз'єм.

Пластиковий бокс
Зручний і компактний футляр виготовлений із пластику підвищеної міцності. Розміри футляра 10.5 см x 17.5 см, Товщина 4.5 см.всі насадки зберігаються в окремих гніздах, не стикаючись один з одним. Для зарядного пристрою передбачена окрема герметична осередок.

На нашому сайті представлені відгуки про Jetpik JP50 Elite, які допоможуть визначитися з вибором, оцінити досвід користувачів. Ціна Jetpik JP50 Elite цілком доступна більшості покупців магазину"Допомога".

Комплектація:
* іригатор JP50;
* насадки JETPIK (3шт.);
* Флос-катриджі (10шт.);
* шланг з кліпсою travel;
* стакан з функцією подачі води;
* очищувач мови;
* зарядний пристрій;
* USB і мережевий адаптер;
* компактний пластиковий бокс;
• інструкція по застосуванню.
* Розмір в упаковці Г * Ш * В-90мм*194мм * 268мм

Руслан, 02.06.2021

Купить Jetpik JP50-Elite цена средняя, ирригатор оправдал все мои ожидания, пользуемся всей семъей.

Инна, 01.06.2018

Брали ирригатор как семейную модель, с расчетом на то, что будем брать с собой на отдых. Пользуемся пару месяцев, все функции опробовали, даже показали сыну как правильно пользоваться. Картридж с флоссом очень круто удаляет налет, чувствую, что зубы стали намного лучше, налет не скапливается под деснами. Пульсирующая струя приятно масирует десны, заметила что прошли кровотечения.

Марина, 08.05.2017

Модель приличная, сочетает в себе удобство и компактность. Магазину спасибо за быструю доставку.

Додати новий відгук
Оцініть товар: