(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Іригатор (зубний центр) Jetpik JP200-Ultra [65447]

Код товару: 65447
Технічні характеристики:
Бренд:
Jetpik
Тип:
Іригатор
6 999 грн.
В наявності
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

JETPIK - Сучасний портативний пристрій для повноцінного догляду за ротовою порожниною. Система Смарт Floss запатентована і використовується виключно в іригаторах JetPik.

Ідея використовувати пульсуючий водний струмінь для догляду за зубами з'явилася ще в 1962 році. Весь цей час технологія розвивалася і вдосконалювалася. Але справжній прорив стався протягом останніх років, коли команда JetPik, що складається з топ-фахівців в області біомедицини, механіки та електроніки вклала свій талант в розробку самої передової побутової системи по догляду за зубами.

Купити Jetpik JP200 Ultra варто для підтримки здоров'я зубів і ясен, сяючої посмішки і свіжого дихання!
Дослідження показали, що JetPik ефективніше інших водних іригаторів на 240%

Іригатор працює за принципом гідромасажного впливу: спрямована пульсуючий струмінь води забезпечує глибоке очищення в місцях, недоступних для зубної щітки, а також дбайливо зміцнює ясна. Іригація порожнини рота-корисна, ефективна і приємна процедура, рекомендована стоматологами для щоденної гігієни зубів і ясен.

Чому варто купити іригатор для зубів JP200-Elite Jetpik:
* Струменева насадка для подачі спрямованого струменя води може бути використана як в комплекті зі смарт-флоссом, так і без нього. Зручна конструкція дозволяє обробляти важкодоступні місця.
* Запатентовані Флос-картриджі-капсули з вбудованою зубною ниткою підсилюють ефект іригації і очищають проміжки між зубами від бактеріального нальоту і шматочків їжі.
* Рекомендоване використання - 1 місяць (близько 30 застосувань). В комплекті запасні картриджі.
* Електрозвукова зубна щітка-насадка-щітка виготовлена з високоякісного міцного DuPont нейлон. Звукові хвилі рухають щетинки зі швидкістю 20000 коливань в хвилину, що сприяє ефективному очищенню поверхні зубів від пігментного і бактеріального нальотів.
* Лопаточка (очищувач язика) анатомічної форми очищає мову від нальоту до самого кореня і не викликаючи при цьому блювотний рефлекс. Позбавляє ротову порожнину від джерела неприємного запаху і покращує чутливість смакових рецепторів.
* Стакан з функцією подачі води барвистий і зручний, виготовлений з легкого і високоякісного пластику. Має потаємне дно, в якому зберігається мініатюрний шланг для безперебійної подачі води в іригатор.
* Ергономічний дизайн кришки склянки дозволяє розмістити насадки для всіх членів сім'ї.
* Шланг з кліпсою (TRAVEL), розроблений спеціально для використання іригатора в будь-якому, зручному для вас місці. Мініатюрний силіконовий шланг для подачі води кріпиться до будь-якої ємності з водою за допомогою кліпси.
* Безконтактний зарядний пристрій у вигляді базової підставки працює як від мережі (100-250В) через АС-адаптер, так і через USB-роз'єм.
* Зручний і компактний футляр (пластиковий бокс). Розміри футляра 10.5 см x 17.5 см, Товщина 4.5 см.всі насадки зберігаються в окремих гніздах, не стикаючись один з одним.
* Безконтактний зарядний пристрій у вигляді базової підставки працює як від мережі (100-250В) через АС-адаптер, так і через USB-роз'єм.

Ціна Jetpik JP200 Ultra доступна всім покупцям інтернет магазину. 

Функціональність іригатора JetPik
Система Floss
- вібруюча Зубна нитка підвищує очищуючий ефект до 90-99. 9%. * Все інше-це багатоденні бактеріальні бляшки і зубний камінь.

Система Water Jet - пульсуючий струмінь води видаляє бактеріальний наліт і залишки їжі в недоступних для щітки місцях. * Частота пульсації струменя 20-25 разів на секунду.

Технологія СМАРТ-нитка робить іригатор Jetpik кращим рішенням для домашньої гігієни порожнини рота
Технологія смарт-нитка об'єднує силу водного струменя і проникаючі здатності пульсуючої зубної нитки (флосса). За рахунок механічного тертя флосса мікрочастинки їжі і бактеріальний наліт легко видаляються як з відкритих поверхонь зубів, так і з важкодоступних місць:
* навколо брекетів;
* між зубами;
* під лінією ясен.

UV-санитайзер 
Ультрафіолетовий стерилізатор нейтралізує бактерії, які неминуче накопичуються в насадках. Обробка проводиться УФ-променями на хвилі 254 нм. Працює від базового зарядного пристрою, відключається таймером. Підходить для застосування вдома і під час подорожей.

Електрична зубна щітка:
Завдяки оптимальному режиму вібрації (20000 коливань в хвилину) щітка ретельно вичищає відкриті поверхні зубів.

На сайті розміщені відгуки про Jetpik JP200 Ultra, завдяки яким ви зможете ознайомитися з досвідом реальних користувачів.

Комплектація:
Іригатор JP200;
Насадки JETPIK (3шт.);
Насадка-щітка (2шт.);
Флосс-катриджи (10шт.);
Шланг з кліпсою travel;
Стакан з функцією подачі води;
UV Санітайзер (стерилізатор)
Очищувач мови;
Зарядний пристрій;
Usb і мережевий адаптер;
Компактний пластиковий бокс;
інструкція до Jetpik JP200 Ultra.

Характеристика:
Кількість режимів: 8 -2 (зубна щітка)/6 (іригатор)
Час зарядки: 8 годин
Час безперервної роботи : 20 - 25 хв
Об'єм контейнера для води: 400 мл
Живлення: Акумулятор (Li-ion 1000 мА / год)
Індикатор стану акумулятора: є
Таймер: Є
Розмір в упаковці-27см х 19.5 см х 8.5 см
Вага 0,25 кг
Гарантія: 12 міс.
Країна виробника: США
Країна збірки: Китай
 

Леся, 07.12.2021

Заказывала себе, купила еще и родителям ! По совету дантиса, решилась год назад купить Jetpik 200-Ultra, цена приемлема, товар качественный, зарекомендованый с годами. Подходит к использованию для всей сем

Арина, 15.05.2018

Зубной центр полностью оправдывает свою цену. Конструкция продумана до мельчайших мелочей, управление очень удобное, есть все насадки для комплексного ухода. Особенно отмечу эффективную ультразвук щетку – после приобретения этого центра я вообще отказалась от обычных зубных щеток. Ультразвук счищает налет быстро и подчистую. Удачно организовано хранение насадок и лопаток, все очень компактно.

Валентина Георгиевна, 08.05.2017

Скажу честно, мне этот ирригатор подарили,эффект потрясающий. Это прорыв в домашнем уходе за полостью рта для всей семьи.

Додати новий відгук
Оцініть товар: