(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Іригатор порожнини рота Aquajet LD A8 [80664]

Код товару: 80664
Технічні характеристики:
Бренд:
Aquajet
Тип:
Іригатор
2 775 грн.
2 312 грн.
В наявності
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

За допомогою іригатора порожнини рота LD-A8 ТМ AQUAJET за зубами і яснами можна доглядати більш ретельно. Потужний і ефективний пристрій допомагає зберегти зуби здоровими, забезпечує професійний догляд за всією ротовою порожниною.

Призначення

Іригатор призначений для більш ретельного гігієнічного догляду за зубами і всією порожниною рота. Завдяки регульованому напору води і різним насадкам, прилад допомагає очищати зуби і ясна від найдрібніших частинок їжі, а так само чистити брекети, зубні протези, імпланти і мости. Гігієнічна процедура абсолютно безпечна для зубної емалі і м'яких тканин ротової порожнини. Іригатор AQUAJET LD-A7 може використовуватися людьми будь-якого віку, в тому числі і дітьми.

Корисні якості іригатора порожнини рота AQUAJET LD-A8

1.    Очищає міжзубні простору від залишків їжі
2.    Видаляє найдрібніші частинки їжі з зубодесневих складок
3.    Масажує ясна і всю порожнину рота
4.    Покращує кровопостачання м'яких тканин і кісткової системи ротової порожнини
5.    Очищає важкодоступні місця зубного ряду

Відмінні характеристики іригатора AQUAJET ЛД-А8

* Регульований напір води. Подача води може бути в режимі плавного збільшенні пульсації або безперервному напорі струменя.
* Об'ємний резервуар для води. Ємності бака (500мл) вистачає для проведення 1 сеансу тривалістю в 1,5 хвилини.
* Тривалий режим роботи. Максимальний безперервний час роботи іригатора становить 10 хвилин.
* Може використовуватися дітьми. У комплекті є спеціальна насадка, яку можуть використовувати для гігієни рота діти старше 10 років самостійно і малюки дошкільного віку за допомогою дорослих.
* Підходить людям з особливо чутливими зубами і яснами. Завдяки можливості регулювати натиск струменя води і спеціальним насадкам, іригатором можуть користуватися люди під час запальних процесів у роті, з чутливою зубною емаллю, а так само пацієнти після хірургічних втручань в ротовій порожнині.
* Може монтуватися до стіни. Іригатор укомплектований панеллю і шурупами для кріплення приладу на стіні. Це помітно економить місце і робить процедуру ще більш зручною.

Комплектація

1.    Компресор-підставка
2.    Ємність для води
3.    Насадка Aquajet Ld-Sa-01-4шт
4.    Насадка Aquajet Ld-Sa-02-1шт
5.    Кріплення для монтажу приладу до стіни
6.    Шурупи і дюбеля для монтажу
7.    Керівництво по застосуванню
8.    Талон гарантійного обслуговування

Умови використання

Прилад можна експлуатувати при температурі повітря 10/35С з відносною вологістю не более80%. Для лікувальної санації ротової порожнини можливе наповнення контейнера для рідин медикаментозними розчинами або трав'яними (заздалегідь процідженими) настоями. З метою дезінфекції насадки можуть оброблятися антисептиками.

Сергій, 17.12.2022

Девайс цей порадив дантист після встановлення імплантів. Усім членам сім'ї дуже сподобалась ця штукенція. Особливо тим у кого є мости чи імпланти. Вимиває все з таких закутків, що раніше навіть флосом не вдавалося. Сподобався саме іригатор, бо раніше мали справу з іншими виробами цього виробника. І тому, що його можна приладнати на стіну. Вирішили замовити ще один такий же батькам на подарунок.

Стас, 17.05.2018

Давно страдаю от плохой эмали зубов. По совету стоматолога купил ирригатор, эта модель понравилась сочетанием цена /качество. Приятно что не ошибся в выборе – в наборе есть все насадки, которые нужны, управление удобное. Места почти не занимает – закрепил его на стенке. Отлично подошел для моих чувствительных десен.

Руслан, 08.05.2017

Купил эту модель по совету консультанта и ни разу не пожалел. Модель интересная и своим дизайном и ценой. За такую цену раскрученные модели с такими функциями не купишь, а тут все замечательно.

Додати новий відгук
Оцініть товар: