(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Ходунки крокуючі складні Heaco WR-440 [83318]

Код товару: 83318
-5%
Ходунки крокуючі складні Heaco WR-440
Технічні характеристики:
Тростини, Ходунки, милиці, тип
Ходунок
Бренд
Heaco
Тип
Крокуючий
Матеріал
Сталь
1 355 грн.
1 290 грн.
В наявності
5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Розкладні крокуючі ходунки WR - 440 ТМ Heaco дозволяють людині з обмеженими можливостями самостійно переміщатися в приміщенні або на вулиці без додаткової допомоги. Завдяки міцній конструкції, ходунки надають надійну опору при ходьбі, легко складаються і важать всього 3кг. Ширина між поручнями 47 см.

Призначення
Конструкція ходунків виготовлена за принципом «крокуючих», тобто при ходьбі людині не треба повністю піднімати виріб, досить по черзі переміщати то ліву, то праву сторону. Ходунки можуть використовуватися в післяопераційний період; людьми з проблемами в нижніх кінцівках, а так само літніми або інвалідами. Відмінною особливістю даної моделі є її надійна, стійка, маловага конструкція. Ходунки можна використовувати як для пересування по будинку, так і на вулиці.

Відмінні риси крокуючих ходунків Heaco
1. Прості і зручні у використанні. Передня рама ходунків має три поперечини, що дозволяють людині сперся і відпочити.
2. Розкладна конструкція. Рама легко складається і в такому вигляді займає мало місця. Це дозволяє ходунки транспортувати в легковому автотранспорті або компактно зберігати.
3. Регульована висота. Розмір (висоту) виріб можна змінювати з урахуванням зростання і стану здоров'я користувача. Надійні замки відмінно фіксують розсувну конструкцію.
4. Витримують великі навантаження. Рекомендована вага користувача-до 130кг.завдяки продуманій конструкції і особливо міцному металу, ходунки витримують високі динамічні і статичні навантаження. При щоденній експлуатації не деформуються, замки не слабшають, рама не рсшативается.

Переваги ходунків WR-440
* Особливо міцна конструкція. Дизайн ходунків продуманий до дрібниць. Ходунки не тільки зручні при пересуванні хворої людини, але і надають надійну, стійку підтримку без ризику перекидання.
* Високоякісний матеріал. Рама виробу виготовлена з особливо міцного, легкого металу. Ходунки мають антикорозійне покриття, що значно збільшує їх термін служби.
• Легені. Вага ходунків трохи більше 3кг. їх однією рукою може підняти навіть літня людина. Люди з ослабленою мускулатурою плечового пояса і рук так само легко впораються з ходунками без додаткової допомоги.
* Гумові ковпачки на ніжках. Виконують амортизуючу роль і запобігають ковзанню по підлозі. Виготовлені з якісного міцного матеріалу, який не лопається при перепаді температури, має високий ступінь зносостійкості. Гумові накладки не залишають смуг на підлоговому покритті. Після закінчення терміну придатності легко змінюються на нові.
* Зручні рукоятки. Накладки для захоплення рукою виготовлені з прогумованого зносостійкого матеріалу. Рукоятки мають ергономічну форму-зручні для захоплення пензлем, не викликають напруження м'язів.

Технічна характеристика:
Тип крокуючі, складні
Довжина 46 см
Ширина 52 см
Висота від 76 до 88 см
Відстань між поручнями 47 см
Вага 3,10 кг.
Максимальне навантаження 130 кг
Матеріал Сталь

Соляник ігор михайлович, 29.05.2020

Соляник ігор михайлович, 29.05.2020

Додати новий відгук
Оцініть товар:
Покупатели, которые просматривали этот товар, также интересуются