(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Гидромассажная ванночка для ног Beurer FB 35 [69844]

Код товару: 69844
Технічні характеристики:
Бренд
Beurer
Тип приладу
Гідромасажна ванночка
4 229 грн.
В наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%
Гідромасажна ванночка допомагає зняти втому і поліпшити кровообіг ніг. Інфрачервоне випромінювання м'яко зігріває ступні, вібромасаж стимулює біологічно активні точки на стопах, а 3 змінних насадки допоможуть зробити професійний педикюр в домашніх умовах.
 
Масажер для ніг FB 35 від німецької компанії Beurer – приклад ідеального поєднання функціональності, ергономічності і неперевершеної якості. Модель поєднує в собі кращі розробки компанії в сфері масажного обладнання, пропонуючи користувачеві простоту в експлуатації і приголомшливий ефект вже після першої процедури. Гідромасажна ванночка стала безумовним лідером продажів в 2015 році не тільки в Україні, але і в деяких європейських країнах.
 
Показання до застосування
 
Використання гідромасажера для стоп показано всім, хто веде активний спосіб життя і проводить більшу частину дня на ногах.
Використання ванночки показано як попередня підготовка до педикюру.
 
Функціональність товару
 
Поліфункціональність ванночки дозволяє здійснювати кілька видів масажу:
1. Легкий масаж при самостійному переміщенні стоп паралельно горизонтальній поверхні ванночки. На дні встановлені устілки зі стаціонарними масажерами на двох роликах;
2. Гідромасаж;
3. Вібромасаж;
4. Релаксуюча терапія зігріваючими інфрачервоними променями;
5. Ароматерапія. Ванночка оснащена знімним фільтром, який дозволяє поєднувати масажний ефект з ароматерапією ефірними маслами;
6. Підготовка до педикюру. У комплекті є 3 змінні насадки (масажна насадка, щітка і пристрій для видалення мозолів), які допоможуть підготувати ноги до педикюрних процедур;
7. 16 вбудованих магнітів стимулюють біологічно активні точки на ступнях, активізуючи життєво важливі процеси, в тому числі поліпшується кровотік і метаболізм.
 
Переваги моделі
 
Основна перевага ванночки в її багатофункціональності при незначних габаритах. Для зручного транспортування масажер обладнаний спеціальною ручкою. Для намотування шнура пристосована нижня сторона приладу.
Виробник подбав про те, щоб експлуатація приладу була простою і зручною для кожного користувача. 
У процесі виробництва були використані інноваційні розробки і кращі досягнення компанії Beurer, Німеччина. Високоміцні матеріали і надійні механізми забезпечують наддовгу експлуатацію.
 
Як використовувати гідромасажну ванночку для ніг FB 35 Beurer
 
Тривалість процедури становить 10-15 хвилин. Рекомендується проводити процедури щодня перед сном. Це дозволить поліпшити якість сну, допоможе розслабитися і забезпечить заряд бадьорості на майбутній день. 
 
Важливо знати
 
Застосування гідромасажерів має ряд протипоказань. Так, не рекомендується регулярне використання при серйозних захворюваннях серцево-судинної системи. При ранах, алергічних реакціях або шкірних захворюваннях краще відкласти процедури гідромасажу до повного одужання.
Таня, 25.11.2021

Успела купить Beurer FB 35 цена еще и по скидке, пользуюсь около двух месяцев, 2 раза в неделю делаю себе процедуры не хуже, чем в салоне. Достойный товар за смешную цену.

Додати новий відгук
Оцініть товар:
Покупатели, которые просматривали этот товар, также интересуются