(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Електрод для Дарсонваль Корона гребінець, стандартна комплектація [62001]

Код товару: 62001
Технічні характеристики:
Бренд
Новатор
Країна
Україна
61 грн.
В наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки Novator

5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)

Електрод гребінцевий для Дарсонваль» Корона " найефективніший помічник при лікуванні і профілактиці випадіння волосся. Апарат інтенсивно підсилює мікроциркуляцію крові і лімфи. Цей ефект досягається завдяки впливу на волосяну частину шкіри голови струмів високої частоти і напруги які випромінює дарсонваль.

Дарсонваль застосовується для лікування:
випадання волосся;
зайвої жирності шкіри голови;
лупа;
тонких, ламких волосся;
бляклого кольору волосся.

Сама процедура лікування волосся Дарсонвалем Корона представляє плавне розчісування волосся спеціальною насадкою» гребінець", яка входить в стандартний набір. Перед процедурою волосся слід вимити і добре висушити. Насадку перед використання слід продезінфікувати і висушити.

Ефект помітний вже після першого курсу. Волосся починає швидше рости, а активність сальних залоз знижується і найголовніше, помітно знижується рівень випадання волосся. Курс лікування становить 15 - 25 процедур по 15-20 хвилин, процедури потрібно проводити щодня, після чого необхідно зробити перерву на 2 місяці. 

Під час перерви рекомендується використовувати додаткові стимулятори росту волосся. Краще використовувати природні стимулятори: натуральне масло реп'яха, шампунь реп'яха, маска для волосся з реп'яха і т. д.

Електрод для Дарсонваль "Корона", може бути додатково докуплений і використаний з Дарсонвалем" Корона", цей електрод входить в стандартну комплектацію.

Света, 11.12.2014

Когда купила Дарсонваль, то не сомневалась в его действиях. Ведь он многим уже оказал помощь. Но вот насадку гребешковую затеряла, поэтому пришлось искать в магазине. Решила докупить себе насадочку для прибора. Корона гребешковый - очень помогает при расчесывание волос, не путает их, хорошо действует. Теперь наконец, у меня появилась такая расческа и для волос.

Додати новий відгук
Оцініть товар: