(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Спрей освіжаючий подих Kalita, Kedem [37946]

Код товару: 37946
Технічні характеристики:
Бренд:
Kedem
Тип:
Спрей
Остання ціна на 02.10.2014
760 грн.
Нові моделі
Kedem
Немає в наявності
0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
Гарантія:

Гарантия 1 год

Кожен з нас хоча б раз у житті стикався з такою проблемою. Болить горло, боляче ковтати, боляче говорити, неприємне першіння в горлі, сиплість голосу. Коли болить горло, не хочеться ні їсти, ні пити, ні розмовляти. Основна причина болю в горлі – активність вірусів і бактерій. Як позбутися від цієї проблеми і відновити працездатність? Скористайся простим, але дієвим способом, і застуда навіть не підступить близько в страху зазнати поразки. Спрей Калита-одне з кращих засобів, що застосовуються для профілактики застуди та грипу. Склад спрею являє собою суміш екстрактів з лікарських рослин, коричневого цукру, лимонного соку і ефірних масел на основі виноградного спирту. Натуральні компоненти, що входять до складу підтримують щоденну гігієну порожнини рота. Спрей має сильну антибактеріальну і знеболюючу дію при захворюваннях горла. Висока ефективність спрею Калита при профілактиці простудних заболеваниий, особливо при ангіні з присутністю стрептококових бактерій типу А і в.Завдяки своєму цілющому складу застосування спрею не тільки зменшує болі в горлі, але і зміцнює імунну систему. Його рекомендують при ангіні і початкових стадіях ГРВІ.

Крім перерахованих вище властивостей, спрей Калита надає істотну допомогу при лікуванні запалених ясен, має ефект їх зміцнення. Спрей прекрасно дезінфікує порожнину рота і запобігає запалення. Можна сказати, що користуючись спреєм, ви отримуєте подвійний ефект. З одного боку-це лікування запальних та інфекційних захворювань носоглотки і дихальних шляхів, а з іншого застосування спрею гарантує свіжий подих, а також швидкий і легкий догляд за порожниною рота, особливо в ситуаціях, коли немає можливості використовувати зубну щітку. Калита забезпечить стійкий, довготривалий освіжаючий ефект.

Інгредієнт: Water, alcohol (10%), lemon juice, brown sugar, savory, peppermint, wild pansy, sage, etrog peels, oregano, thyme, lavender leaves, willow leaves

Активні компоненти: Суміш ефірних масел евкаліпта, лаванди пустельної, Лимона і М'яти, екстракти чебрецю, фіалки триколірної, материнки, чебрецю і берези білої.

Застосування: Для освіження дихання розпорошувати трьома-п'ятьма натисками до 5 разів на день. При гострому запаленні горла-5 разів на день протягом тижня. При хронічних запаленнях по 2-3 натискання щодня протягом двох тижнів.

Обмеження: не використовувати для дітей молодше 5 років.

50 мл Вам буде достатньо на 3 місяці використання.

Нет отзывов об этом товаре.
Додати новий відгук
Оцініть товар: