(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Автоматический тонометр OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK) [90648]

Код товару: 90648
Технічні характеристики:
Тонометр, тип
Автоматичний
Виробник
Omron
Визначення аритмії
є
Манжет
22-42 см
Гарантія, років
5
Країна виробник
Японія
Обсяг пам'яті
2 слота
Дата і час
є
5 467 грн.
5 207 грн.
В наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки Omron

0 5 0
0
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Стрес - це не хвороба, проте він призводить до виникнення багатьох захворювань, в тому числі хвороб серця.

Саме тому, в шаленому ритмі життя, важливо не забувати регулярно вимірювати артеріальний тиск, щоб

захистити себе від виникнення проблем.

З легкістю вимірюйте свій тиск і переглядайте результати у вашому мобільному телефоні, придбавши інноваційну нову модель автоматичного тонометра OMRON M7 Intelli IT з унікальною манжетою IntelliWrap 360 ° точності на ринку України.

Все найкраще-тепер в одному приладі:
Унікальна система інтелектуального управління Intellisense.
Функція фібриляції передсердь - визначає ймовірність фібриляцій передсердь з точністю до 94,2%. Це дозволить уникнути або запобігти утворенню тромбів, інфарктів та інших серцево-судинних ускладнень.
 Унікальна манжета IntelliWrap-360 ° точності, забезпечує точні результати в будь-якому положенні навколо руки.
 Синхронізація з мобільним телефоном через додаток OMRON Connect. Ви зможете з легкістьюпросматрівать результати у вашому мобільному телефоні і надалі передавати лікаря. Ваш щоденник вимірювань тепер у вашому дівайсі!

Автоматичний тонометр з манжетою на плече OMRON M7 Intelli IT має такі особливості:

  • Технологія інтелектуального управління Intellisense управляє процесом вимірювання подібно до лікаря, враховуючи індивідуальні особливості кожного користувача, що дозволяє провести вимірювання максимально комфортно і швидко. Прилад вимірює артеріальний тиск двічі під час одного виміру (коли повітря накачується в манжету і коли виходить з неї), що є запорукою беззастережної точності навіть при порушеннях ритму серця (аритмії).

Індикатор аритмії. Якщо під час вимірювання виявлена нерегулярність серцебиття, але результатдостовірен, він виводиться на екран разом з індикатором аритмії.

Індикатор серцебиття.
Вимірювання в режимі фібриляції передсердь (ФП). У режимі ФП автоматично виконується

  • 3 послідовні вимірювання з 30-секундним інтервалом, після чого відображається середнє значення.
  • У разі ймовірності ФП відображається "індикатор фібриляції передсердь".
  • Індикатор фібриляції передсердь(ФП) - визначає ймовірність фібриляцій передсердь з точністю до 94,2% (з чутливістю 95,5% і специфічністю 93,8%), як це продемонстровано в дослідженні з одним отведеніемекг в якості контрольного вимірювання.
  • Фібриляція передсердь (ФП)-являє собою хаотичні серцеві скорочення або нерегулярне серцебиття (аритмія),які здатні викликати утворення тромбів, порушення мозкового кровотоку, серцеву недостатність і другіесердечно-судинні ускладнення.
  • Функція індикатора фібриляції передсердь - визначає ймовірність ФП тільки при триразовому вимірі.
  •  Індикатор підвищеного тиску. З'являється, якщо систолічний АТ становить 135 мм рт. ст. і вище і / або діастолічний АТ становить 85 мм рт. ст. і вище.

Індикатор руху. Для отримання коректного результату вимірювання, необхідно перебувати в стані спокою і не здійснювати будь-яких рухів. Даний індикатор чутливий до рухів під час вимірювання і при їх наявності сигналізує про те, що вимір слід повторити, для отримання більш точного результату.

Пам'ять на 100 вимірювань з реєстрацією дати і часу на двох користувачів + гостьовий режим . Екран розділений на дві частини. Права частина екрану показує показники, отримані після вимірювання. Ліва частина екрану показує показники попереднього вимірювання.

В ході останніх досліджень було виявлено, що кожна третя людина в світі, вимірює тиск, робить помилку при накладенні манжети і, як наслідок, отримує некоректний результат. OMRON усунув цю проблему. У новій унікальній манжеті IntelliWrap 360 ° точності чутлива зона розташована по всьому колу манжети, дозволяє проводити вимірювання незалежно від місця її накладення на плечі.

Нова унікальна манжета IntelliWrap-це:

  • велика площа вимірювання (360 градусів) - немає «сліпої зони» для вимірювання, вимірювання проводиться по всій поверхні плеча. Камера охоплює всю руку, це дозволяє виконати вимірювання з високою точністю, навіть якщо ви наклали манжету так, що маркування артерії не повністю збігається з місцем розташування артерії.
  • щільний каркас манжети дозволяє з легкістю накласти її одним рухом і виключає дискомфорт від здавлювання руки під час вимірювання.
  • завдяки універсальному розміру манжета підходить користувачам різної комплекції з охопленням руки від 22 до 42 см.

 Функція усереднення 3-х вимірювань за останні 10 хвилин. Рівень АТ ніколи не буває однаковим. Для отримання об'єктивної величини АТ лікарі рекомендують брати середнє значення 3-х послідовних вимірювань, проведених з інтервалом в 2-3 хвилини. Сучасні моделі тонометрів OMRON мають автоматичну функцію розрахунку середнього значення тиску і пульсу на підставі результатів 3-х останніх вимірювань за 10 хвилин.
Індикатор правильної фіксації манжети. Тонометр забезпечений індикатором правильної фіксації манжети у вигляді зрозумілої користувачеві графічної піктограми. У разі неправильної її фіксації індикатор не відобразить " ОК " всередині піктограми, вимірювання слід повторити, для отримання більш точного результату. Форма манжети, її якість, а також правильність її накладення - запорука отримання точного результату вимірювання.                      Індикатор ранкового / вечірнього середнього значення за тиждень. Відображається, якщо середнє ранкове / вечірнє значення за тиждень» SYS "135 мм і вище і «або» DIA" 85 мм і вище:

  • розрахунок середнього ранкового значення за тиждень. Являє собою середнє значення вимірювань, виконаних вранці (з 4: 00 до 9:59) з неділі до суботи.
  • розрахунок середнього вечірнього значення за тиждень. Являє собою середнє значення вимірювань, виконаних ввечері (з 19:00 до 1:59) з неділі по суботу.

OMRON CONNECT. Можливість підключення до мобільного телефону через додаток OMRON CONNECT. Ваш щоденник вимірювань тепер у вашому мобільному телефоні! Через додаток OMRON CONNECT, яке можна безкоштовно завантажити для Android (PlayMarket) і iOS (AppStore) можна переносити і зберігати свої показники АТ прямо на Ваш мобільний телефон.

Гарантія 5 років

Комплектація:

Електронний блок

Унікальна манжета IntelliWrap (22-42 см)

Керівництво по експлуатації

Чохол для зберігання приладу

Комплект елементів живлення (4 батарейки типу "АА"),

Гарантійний талон

Короп Игорь, 19.04.2021

Хороший прибор. Измеряет довольно таки неплохо. Сравнивали с механическим, показания близки. Батарейки и кабель с розеткой есть в комплекте. Дома лучше от сети. Шнур достаточно длинный. Быстро и просто пользоваться этим прибором.

Павло, 15.12.2020

Якість, тихий компресор, пам'ять вимірювань, показує аритмію, працює як від єлектромережі так і від батарейок

Додати новий відгук
Оцініть товар: