(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Автоматический тонометр Longevita ВР-1303 (Великобритания) [80657]

Код товару: 80657
Технічні характеристики:
Тонометр, тип
Автоматичний
Виробник
Longevita
Визначення аритмії
є
Гарантія, років
5
Комплектація
Батарейка
Країна виробник
Великобританія
Обсяг пам'яті
2 слота
Сумка для зберігання
Ні
Дата і час
є
1 092 грн.
1 040 грн.
В наявності

Наша компания - официальный дилер торговой марки Longevita

5 5 0
5
Спосіб оплати:
  • Готівкою. Оплата кур'єру при отриманні товару по Києву; накладений платіж при пересилання в міста України
  • Карта "ПриватБанк". Оплата на карту банку ПриватБанку
  • Безготівковий. Оплата згідно рахунку-фактурі через банк
  • Карта "Monobank"
  • Миттєва оплата картою або через Приват24 (комісія 1.25%)
  • Кредит. До 4 місяцяв - 0%; до 8 місяців - до 8%

Малогабаритний автоматичний тонометр BP-1303 ТМ Longevita (Великобританія) зручний і практичний при вимірюванні артеріального тиску. Прилад оснащений додатковими функціями-визначення пульсу, показники дати і часу, збереження в пам'яті останніх даних вимірювання.
Автоматичний тонометр дозволяє швидко, самостійно і з високою точністю виміряти артеріальний тиск і пульс в будь-яких умовах. Прилад працює від батарейок, що дозволяє його використовувати не тільки вдома, але і під час подорожей або на роботі.
 
Відмінні риси тонометра автоматичного BP-1303 ТМ Longevita 
Універсальна манжета. Розмір манжети (22-40 см) дозволяє користуватися приладом всім членам сім'ї, в тому числі і дітям підліткового віку.
Велика пам'ять. Програма зберігає показання останніх 120 вимірювань. Іншими словами, приладом можуть користуватися кілька людей.
Автоматична модель. Тонометр відноситься до найпопулярнішої марки, особливо серед людей середнього та похилого віку. Традиційна модель вимірювача тиску проста в експлуатації, надійна, не вимагає особливих навичок і додаткової допомоги.
Висока точність показань. Тонометри марки Longevita відносяться до високоточної апаратури. Похибка вимірювання артеріального тиску становить не більше 3мм рт / ст. живлення від батарейок. Для роботи пристрою достатньо 4 елементів живлення (R-03 AAA). Це зручна якість, так як апарат може використовуватися в будь-якому зручному місці (в ліжку, офісі, лікарняній палаті) без прив'язки до електромережі. Малогабаритний. Тонометр зручно брати з собою в поїздку – він важить всього 588г і займає мало місця. Висока якість. Завод виробник ТМ Longevita (Великобританія) надає 5 років гарантії на свою продукцію. Тонометр BP-1303 виготовлений з високоякісних матеріалів за новітніми технологіями випуску високоточного медичного обладнання.

Рекомендації по використанню
 - Для вимірювання тиску досить надіти манжету на руку (вище ліктя) і натиснути кнопку. Через кілька секунд на екрані приладу з'являться показники.
- За годину до процедури необхідно відмовитися від вживання кави, міцного чаю, куріння. За 5 хвилин до сеансу необхідний відпочинок і стан повного спокою.
- Для дезінфекції манжета може оброблятися вологими антисептичними серветками.

Технічна характеристика
* Тип вимірювання Автоматичний 
* Вимірювання систолічного, діастолічного тиску і пульсу
* Накладення манжети на плече
* Індикатор аритмії є
* Пам'ять на 120 вимірювань з відображенням дати і часу вимірювання
* Розрахунок середнього значення тиску і пульсу
•    Автоматичне вимкнення
* Індикатор елементів живлення
* Класифікація тиску за стандартами ВООЗ
* Збільшений розмір манжети (22-40см)
* Джерело живлення: 4 елементи живлення типу ААА в комплекті або адаптер змінного струму (в комплект не входить)
* Гарантія 5 років

 

Алина, 30.12.2021

Отличный аппарат. Портативный. Всего две кнопки и измеряет. Хорошо, что есть большой экран, хороши все видно. Работает замечательно. Ничего лишнего. Тонометр лёгкий, можно даже в сумочку забросить при необходимости. Для индивидуального использования самое то.

Макаренко, 13.10.2020

Пользуюсь 10 лет,поменяла на новый,очень довольна.

Юля, 16.02.2019

Искала бюджетную модель, думала что за такую цену можно найти только полуавтоматические. Этот тонометр меня сильно порадовал – небольшой, удобный и точно меряет.

Сергей, 11.10.2018

МЫ с женой гипертоники потому вопрос измерения давления стоит очень остро. Эта модель мне понравилась ценой, возможностью подключения сетевого адаптера (уже докупили). Давление меряет точно, сравнивали с механическим тонометром. Вобщем рекомендую.

Виктор, 09.08.2018

Отличный тонометр, купил такой бабушке, она довольна. Меряет быстро и точно, манжета не давит на руку (важно только мерить все правильно), единственное что пришлось сразу докупить сетевой адаптер чтобы экономить батарейки.

Додати новий відгук
Оцініть товар: