(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Знезараження приміщень, повітря, поверхонь

     Прилади для стерилізації приміщень, повітря в них і поверхонь іменують в просторіччі кварцова лампа.

 

      Кварцові лампи призначені для випромінювання ульрафіолетового спектра світла, який, як ми знаємо, вбиває всі відомі мікроби і бактерії. Колба таких ламп складається з кварцового скла, всередині якого газово-ртутна суміш.

 

      В процесі роботи лампи, повітря в приміщенні насичується озоном, який теж є знезаражувальним компонентом. Але у великих концентраціях він отруйний, тому після закінчення роботи лампи необхідно провітрювання приміщення. У багатьох людей є непереносимість озону. Існують і, так звані, безозоновые лампа. Колба таких ламп покрита зсередини оксидом титану, який є фільтром (не пропускає озон). Після роботи таких ламп провітрювання не обов'язково. Є лампи просто бактерицидні, колба у них складається з іншого різновиду скла і вони випромінюють хвилі іншого діапазону і менш потужні.

 

      Лампи для приміщень бувають різні за потужністю і підбираються в залежності від об'єму приміщень. Працювати вони повинні без пластикового запобіжного плафона (він легко знімається і служить для запобігання лампи від пошкоджень під час зберігання).

      Лампи безпечні за умови не порушення технології використання і зберігання. Дивитися на працюючу лампу не захищеними очима категорично не можна!

 

       Існують кварцові лампи для лікування людей. Вони знайшли застосування в оториноларингології (всі ми, напевно, лікували горло в дитинстві тубус-кварцом ...), хірургії, стоматології та ін.

 

      В асортименті нашого інтернет-магазину Dopomoga.ua є кварцові лампи для самих різних цілей. Звертайтеся до нас за консультацією. І купуйте прилади до початку сезону вірусних та інфекційних захворювань. На всі лампи є сертифікати від виробника. Ми раді бути вам корисними!