(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Корисний тренажер Самоздрав

     «Самоздрав"- дихальний прилад для імітації фізичного навантаження і, тим самим, самоздоровлення організму. Назва говорить сама про себе.

 

     Дуже простий прилад, але, як то кажуть, все геніальне – просто. Розроблений для адаптації і відновлення космонавтів, які перебувають тривалий час в стані невагомості на орбіті. Ще називають цей прилад-фізкультурний імітатор. Робота з приладом рівноцінна занять фізкультурою по навантаженню на серцево-судинну систему. За рахунок чого відбувається самовідновлення всього організму? Перш за все за рахунок очищення кровоносної системи. Здебільшого, в крові людей міститься недостатня кількість вуглекислого газу. Це призводить до звуження мікросудин мозку і не тільки, з усіма витікаючими проблемами:

- підвищення тиску (гіпертонія) та ін.

 

     Дихальний тренажер в процесі роботи з ним насичує кров вуглекислим газом і очищає судини, робить їх більш еластичними, відновлює нормальний кроворух, а значить і тиск. Покращує загальний стан організму і якість життя у гіпертоніків і людей, які страждають на діабет, при серйозному і відповідальному проходженні всього курсу тренувань згідно з рекомендаціями до приладу.

 

       Після декількох курсів роботи з апаратом, за статистикою зворотного зв'язку з покупцями нашого інтернет-магазину Dopomoga.ua,  вони відмовлялися від застосування лікарських препаратів, для зниження артеріального тиску. Воно приходило в норму.

Люди похилого віку знаходили бадьорість і енергійність.

 

       Звертайтеся за детальною консультацією до фахівців нашого магазину. Ми із задоволенням задовольнимо ваш інтерес до здорового життя.