(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Компресійний трикотаж-лікування і профілактика хвороби судин

     Компресійний трикотаж використовується в лікуванні захворювань судин. У більшості випадків це судини ніг. Слабшає тонус стінок вен, тиск крові в них, стінки розширюються, випинаються, і кров застоюється в цих «кишенях». Крім косметичного дефекту це має серйозні наслідки для всієї серцево-судинної системи.

 

       Сама назва» компресійний " трикотаж говорить за себе – лікування компресією, тобто здавленням. Воно забезпечує нормальний кроворух, попереджає і ліквідує застій крові за рахунок тиску різної інтенсивності на різних ділянках ноги (40% на верхню частину стегна, 70% на верхню частину гомілки і 100% на кісточку), таким чином імітується робота м'язів, проганяють кров вгору до серця. Багато років тому використовували для цього еластичні бинти, але вони створювали масу незручностей і на зміну їм прийшов компресійний трикотаж, виконуючий і функцію одягу (в більшості варіантів).

 

       Починати носити його можна якщо вже є передумови до хвороби, якщо робота пов'язана з довготривалим перебуванням на ногах і малорухлива (стояння за прилавком і т.п.), якщо є спадкова схильність і вік вже не юний при цьому, після оперативного втручання. Для різних цілей передбачені класи компресії, для профілактики і лікування вони різні.

 

       У нас представлені найрізноманітніші вироби. Це гольфи, панчохи, колготи для судин ніг, а також антицелюлітну білизну і протиемболічний трикотаж фірм Італія, Німеччини, США .

 

       Наші фахівці кваліфіковано допоможуть вам придбати необхідні вироби, проінформують про способи догляду та носіння виробів. А так само на нашому сайті Dopomoga.ua  Ви знайдете вичерпну інформацію про показання та протипоказання до використання, розмірну таблицю і характеристики товару.

    

       Дбайте про себе і своє здоров'я з Dopomoga.ua !(