(093) 090-45-88
(099) 139-86-10
Приходьте до нас:
Київ, вул Немировича-Данченко 14/13
(м. Печерська)
Контактні телефони:
(044) 355-07-00 (099) 139-86-10 (093) 090-45-88 (067) 343-84-55

Інгалятори-тільки у нас вам представлений найширший вибір.

 

       Літо в розпалі. Здавалося б, не час хворіти, але хвороби не вибирають час. Навіть у спеку захворювань дихальних шляхів не стає багато менше. Причин тому кілька. Це і переохолодження при відпочинку на водоймах, і алергічні реакції на всілякі квітучі рослини, і забруднені фільтри кондиціонерів в офісі і вдома. Щоб скоротити період хвороби ( використання інгалятора при лікуванні дає самий швидкодіючий ефект) і провести літо в прекрасному стані духу і здоров'я, ви можете звернутися і придбати інгалятор в нашому інтернет-магазині Допомога . 

  

       Інгаляція у перекладі з латині « » вдихаю", тобто лікування шляхом вдихання лікарських засобів. Інгаляції можуть бути природний -  повільними (вдихання морського повітря на березі моря або насиченого ефірними маслами в сосновому бору) і штучний - інтенсивними ( за допомогою апаратів-інгаляторів-небулайзерів). У буття відійшли» бабусині " способи за допомогою каструльок з окропом і содою, що нагадують середньовічні тортури. Лікування з інгалятором значно знижує побічний ефект від застосування антибіотиків, протимікробних і відхаркувальних засобів.

 

      На нашому сайті Dopomoga.ua  Ви знайдете кілька різновидів інгаляторів (компресорні, ультразвукові, сольові та ін.). Для дітей (відповідний дизайн) і дорослих.

 

 

       Консультант нашого магазину вам детально розкажуть про кожну з них і їх переваги, зорієнтують на придбання того апарату, який найбільш підходить для особливостей вашого захворювання, а так само про техніку проведення процедури і тривалості (для дорослих і дітей вона різна). Як і у будь-якого іншого виду лікування, у інгаляцій є протипоказання. Як правило, про це попереджає лікуючий лікар, він же призначає лікарські препарати і дозування (як при лікуванні таблетками і уколами).     Категоричний протипоказаннями є:

      - температура тіла хворого вище 37,5;

      - кровотечі верхніх і нижніх дихальних шляхів;

      - гіпертонія 3-го ступеня;

      - легенева і серцева недостатність 3-го ступеня.

 

      Навіть якщо зараз ви абсолютно здорові, ми рекомендуємо Вам придбати інгалятор задовго до настання періоду масових сезонних захворювань (як в народному прислів'ї говориться – « Готуй сани влітку...») і, враховуючи фінансову нестабільність в країні (зростання курсу валюти і цін), краще придбати його зараз і у нас за лояльними цінами.

 

      Наш колектив бажає всім покупцям стабільності і здоров'я.